ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2022-23 ....αφιερωμάτων μέρος 14ο : ''Κωδικός : βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων''... !!!

   Συνέχεια στα αφιερώματα της ''Ο'' για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...που μας ''άφησε'' πριν λίγες εβδομάδες  και στο δέκατο τέταρτο και προ-τελευταίο  μέρος   (14ο) μέρος  των γενικών αφιερωμάτων ...αφού ακολουθεί απο την ερχόμενη εβδομάδα η αναλυτική παρουσίαση των ομάδων , θα δούμε την ενότητα με την βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων !

Αναλυτικά : 

* Η ομάδα με τις περισσότερες σερί νίκες ήταν η Δόξα Βώλακα που πέτυχε οκτώ συνεχόμενες νίκες ...απο την 6η μέχρι την 14η αγωνιστική!


* Η ομάδα με τις περισσότερες σερί ισοπαλίες ...τέσσερις (4) ήταν ο Μέγας Αλεξ. Ξηροποτάμου , απο την 23η μέχρι την 27η αγωνιστική!


* Η ομάδα με τις περισσότερες σερί ήττες ήταν  η Α.Ε. Καλής Βρύσης ....με 11 συνεχόμενες , απο την 19η αγωνιστική μέχρι το φινάλε!


Παρακάτω - στον συγκριτικό πίνακα - δείτε πως η κάθε ομάδα ''μάζεψε'' τους βαθμούς απο την αρχή μέχρι το τέλος (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : Εuro 2024 : η ''ταυτότητα'' της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο! Αποτελέσματα και βαθμολογία

 Με την 2η αγωνιστική στον 1ο όμιλο συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το ΕURO όπου σημειώθηκαν 4 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 14 τέ...