ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Δόξα 2016 : και την νέα χρονιά στην δραμινή ομάδα η Εβρίτισσα Παναγιώτα Μαρασλή!

 Ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός στην Δόξα 2016 και μετά την ανανεώση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Τσιμπλίδη και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τερζή , σειρά έχει η ανανέωση συνεργασίας με το έμψυχο δυναμικό...με την Παναγιώτα Μαρασλή να κάνει την αρχή και να παραμένει για τρίτη σερί χρονιά στην Δράμα (καταγωγή απο τον Έβρο) ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε 1η σκόρερ στον όμιλο της Δόξας 2016!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Παναγιώτα Μαρασλή.

Η πρώτη σκόρερ του Α ομίλου στην δεύτερη χρονιά της με τα χρώματα της ομάδας μας κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά με τα τέρματα που πέτυχε στην πετυχημένη μας πορεια.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να ανανεώσει και να αποτελέσει και την επόμενη σεζόν ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του coach Τσιμπλιδη.

Παναγιώτα ευχόμαστε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν να είναι γεμάτη από ακόμη περισσότερα τέρματα με τα χρώματα της ομάδας μας.

Mακεδονικός Αλιστράτης : μισή ''ντουζίνα'' ανανεώσεις!

 Συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Μακεδονικό Αλιστράτης και το πρωϊ της Τρίτης οι ''πράσινοι'' ανακοίνωσαν έξι αναν...