ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας : τα ΄΄σενάρια΄΄ της τελευταίας αγωνιστικής των play-offs ! (Κυριακή 14/5 , 17:30)

Ολοκληρώνεται και το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 14/5 στις 17:30 μ.μ. , με την διεξαγωγή της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής των play-offs και πέντε ομάδες είναι στον χορό των τριών εισιτηρίων της ανόδου !

Πάμε όμως να δούμε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής ...την βαθμολογία και εν συνεχεία τι ισχύει για κάθε ομάδα ξεχωριστά !

8η αγωνιστική play-offs 
Kυριακή 14/5 (17:30) 

Μέγας Αλέξ. Γραμμένης - Ηρακλής Αδριανής 
Ηρακλής Μυλοποτάμου - Αίαντας Κερ. Αρκαδικού
Άρης Φωτολίβους - Απόλλων Νεροφράκτη 
Δόξα Σιταγρών - Άρης Μικροχωρίου 

Η βαθμολογία (μετά απο 7 αγωνιστικές) 

Πάμε να δούμε τώρα τι ισχύει για την κάθε ομάδα ξεχωριστά : 


Άρης Μικροχωρίου (18β.)

*Προβιβάζεται σε περίπτωση μη ήττας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Σιταγρούς (νίκη ή ισοπαλία) ..

*Προβιβάζεται αν δεν νικήσει (ήττα και ισοπαλία) αλλά την ίδια ώρα δεν νικήσει ούτε το Φωτολίβος (υπερτερεί στην ισοβαθμία με τα ''καναρίνια'' ) ...

* Mένει εκτός ανόδου και πάει στα μπαράζ με το Νευροκόπι αν χάσει απο τους Σιταγρούς και την ίδια ώρα το Φωτολίβος νικήσει τον Νεροφράκτη ...


Άρης Φωτολίβους (17β.)

*Προβιβάζεται σε περίπτωση νίκης επί του Νεροφράκη και αν δεν νικήσει να μην υπάρξει νικητής στο ντέρμπι Σιταγρών - Μικροχωρίου.

* Δεν προβιβάζεται και πάει στα μπαράζ με το Νευροκόπι αν δεν νικήσει και την ίδια ώρα οι Σιταγροί νικήσουν το Μικροχώρι ...

* Μένει εκτός μπαράζ και παραμένει στην Β΄Κατηγορία αν ηττηθεί απο τον Νεροφράκτη ....οι Σιταγροί νικήσουν το Μικροχώρι....και την ίδια ώρα η Αδριανή νικήσει στην Γραμμένη (υστερεί στην ισοβαθμία με την Αδριανή) !!!!Δόξα Σιταγρών (16β.) 

* Προβιβάζεται στην Α΄Κατηγορία αν νικήσει το Μικροχώρι !

* Πηγαίνει στα μπαράζ με το Νευροκόπι ακόμα και με ήττα ή ισοπαλία αν δεν υπάρξει νικητής στον αγώνα Γραμμένης - Αδριανή.
Αν υπάρξει νικητής στην Γραμμένη και δεν νικήσουν οι Σιταγροί , τότε μένουν και εκτός μπαράζ !Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης (14β.)

* ''Κυνηγάει'' την 3η θέση που οδηγεί στο μπαράζ με το Νευροκόπι αν νικήσει την Αδριανή και την ίδια ώρα οι Σιταγροί ηττηθούν απο το Νευροκόπι !Ηρακλής Αδριανής (14β.) 

*Προβιβάζεται αν νικήσει την Γραμμένη ...και την ίδια στιγμή το Μικροχώρι νικήσει μέσα στους Σιταγρούς και το Φωτολίβος χάσει απο Νεροφράκτη!!!
Τότε η βαθμολογία θα έχει διαμορφωθεί : 
Μικροχώρι 21 , Αδριανή 17 , Φωτολίβος 17 , Σιταγροί 16 
με την Αδριανή να υπερτερεί στα μεταξύ τους τέρματα με το Φωτολίβος (5-0 στην Αδριανή νίκη και ήττα με 1-4 στο Φωτολίβος) 

* θα οδηγηθεί στην 3η θέση  των  μπαράζ με το Νευροκόπι  αν νικήσει την Γραμμένη και την ίδια ώρα οι Σιταγροί νικήσουν το Μικροχώρι και το Φωτολίβος χάσει απο τον Νεροφράκτη !
Τότε η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής :
Σιταγροί 19 ,  Μικροχώρι 18  , Αδριανή - Φωτολίβος 17.

* θα μείνει εκτός μπαράζ με το Νευροκόπι και κατ'επέκταση θα παραμείνει στην Β΄Κατηγορία :

*αν ηττηθεί απο την Γραμμένη 

*και αν νικήσει την Γραμμένη , οι Σιταγροί φέρουν ''Χ'' με το Μικροχώρι και το Φωτολίβος φέρει ''Χ'' ή νίκη με τον Νεροφράκτη!
Τότε η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής : 
Φωτολίβος 20 (νίκη) ή 18 (ισοπαλία) , Μικροχώρι 19 , Σιταγροί 17 και Αδριανή 17....
Τότε οι ''κυανόλευκοι'' μένουν εκτός μπαράζ στην ισοβαθμία με τους Σιταγρούς γιατί έχασαν και στα δύο ματς με την Δόξα !


....τι ακριβώς θα ισχύσει απ'ολα τα παραπάνω ....θα το μάθουμε το απόγευμα της Κυριακής ...κάπου εκεί στις 19:30 !Aετός Βαθυτόπου : διοικητικές αρχιαιρεσίες την Κυριακή 16/6 !

  Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον ακριτικό Αετό  Βαθυτόπο θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 16/6 . Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακριτικής ομάδα...