ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Άρης Καλαμώνα : το ''αντίο'' του Νίκου Χαρακίδη προς τους ''κιτρινόμαυρους'' !

Την ολοκλήρωση της θητείας του διοικητικού σχήματος του Νίκου Χαρακίδη στον Άρη Καλαμώνα έκανε ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων , μέσω ανάρτησης σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης !

Αναλυτικά :

 Μετά την επίσημη λήξη της αγωνιστικής περιόδου , η ομάδα του ΑΡΗ ΚΑΛΑΜΩΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το τεχνικό επιτελείο της , Χ. Κιοσσέ και Μ. Παυλιδη όπως επίσης και τον προπονητή μας στην αρχή της σεζόν κ. Β. Σαρακασιδη για την συνεισφορά τους στην φετινή πορεία μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας που συμμετείχαν σε αυτή την δύσκολη και αξιέπαινη προσπάθεια σταθεροποίησης της ομάδας μας στην Α’ Κατηγορία.
Τέλος να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας του λιγοστούς σταθερούς φιλάθλους της ομάδας μας!
Συγχαρητήρια στην Ομάδα ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ για την φετινή πορεία και την αξία κατάκτηση του πρωταθλήματος . Ευχόμαστε τα καλύτερα στα μπαράζ ανόδου.
Κλείνοντας, η διοίκηση μας κρίνει πως έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.
Αναλάβαμε την ομάδα μας σε μια δύσκολη συγκυρία αφού είχε μόλις απωλέσει την Α Κατηγορία παρά τις σημαντικές προσπάθειες της τότε διοίκηση.
Περάσαμε την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και καταφέραμε αμέσως μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος και υπέρ πρωταθλήματος έπειτα από 40 και πλέον Χρόνια.
Φέτος σταθήκαμε επάξια στην Α κατηγορία δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο και κυρίως μια νέα οικογένεια.
Εδώ βάζουμε μια άνω τέλεια . Ελπίζουμε οι συνεχιστές μας να σταθούν επάξια στον ρόλο τους και θα τύχουν φυσικά της αμέριστης συμπαράστασης μας
Ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτά τα όμορφα και σημαντικά χρόνια μας στον ΑΡΗ ΚΑΛΑΜΩΝΑ

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...