ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου - Άρης Καλαμώνα 5-0 : ''πεντάρα'' με τους Παρουτσή και Φουρουτζή να μονομαχούν για το ''χρυσό παπούτσι'' !

 Με νίκη ''αποχαιρέτησε'' το κοινό του ...ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου που επικράτησε με σκορ 5-0 επι του Άρη Καλαμώνα στο πλαίσιο της 29ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 32 βαθμούς και καταλαμβάνουν και μαθηματικά την 11η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν στους 37 βαθμούς...


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι , οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 8' με τον Φουρουτζή , ένα αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα (1-0) !

Ωστόσο στην επανάληψη....ο Εθνικός πέτυχε τέσσερα γκολ μέσα σε 22 λεπτά (63'-85' ) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.....με το σκοράρισμα να αναδεικνύεται σε ''μονομαχία'' για το ''χρυσό παπούτσι'' ανάμεσα στον Παρουτσή (19 γκολ) και τον Φουρουτζή (16 γκολ) !!!!!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 




Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...