ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Άρης Φωτολίβους - Απόλλων Νεροφράκτη 4-0 : ''φτερούγισαν'' και πάλι τα ''καναρίνια'' για τα ''μεγάλα σαλόνια'' ! (vid)

 Μετά απο απουσία ενός χρόνου απο τα μεγάλα σαλόνια του δραμινού ποδοσφαίρου ο Άρης Φωτολίβους επιστρέφει μετά την νίκη με σκορ 4-0 επι του Απόλλωνα Νεροφράκτη στο πλαίσιο της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής των play-offs στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι τα ''καναρίνια'' έφθασαν τους 20 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία και πήραν μέσα απο τα χέρια του Μικροχωρίου τον τίτλο του υπερ-πρωταθλητή της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...το παιχνίδι ξεκίνησε με κόκκινη κάρτες στο 20λεπτό αφού οι ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Τασσάκη και Γιουσούφ Ογλού !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά , πίεσαν με Ευσταθιάδη και  Γιαριτζίδη αλλά βρέθηκαν απέναντι στον αξιόμαχο Απόλλωνα που άντεξε στο πρώτο μέρος και τελικά οι ''κιτρινόμαυροι'' βρήκαν το γκολ που ήθελαν με τον Λέκοβιτς απο την ''άσπρη βούλα'' στο 45' (1-0) το οποίο και ήταν σκόρ ημιχρόνου!

Το ματς ...τελείωσε με το ξεκίνημα της επανάληψης και τα γρήγορα γκολ των Ρουμελιώτη και Ευσταθιάδη στο 46΄και 49' αντίστοιχα που ανέβασαν το σκορ στο 3-0...!!!!

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σεραφειμίδης στο 74΄ο οποίος έγραψε το 4-0 ...και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς και την επιστροφή της ομάδος στην Α΄Κατηγορία !


Διαιτητής : Ραβίκαλης Π. (Γκαϊτατζή Σ. - Μυστρίδης Δ.) 


Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Όμπασης) : 
Πούλας , Τασσάκης , Παπαδόπουλος Β. , Παρασκεύας , Γιαριτζίδης , Μυτσκίδης , Νεβεσκιώτης (56΄Κωσταντινίδης) , Γκουζής (53΄Σεραφειμίδης) , Ευσταθιάδης (70΄Γεωργιάδης) , Λέκοβιτς , Ρουμελιώτης .


Απόλλων Νεροφράκτη (Τάσος Καπαντζάκης) : 
Καρίνογλου , Τσάρτσιου , Στεφανάκης , Αραμπατζής (68΄Ιντζόγλου) , Πολυτίδης , Σούλα (68΄Μπαζογιάν) , Λομίτζε (56΄Παπαδόπουλος Γ.) , Λεϊλόγλου (65΄Παπαδόπουλος Γ.) , Σαρόγλου (65΄Κοκολιός) , Γιουσούφ Όγλου , Μανίτσας.


Στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...




Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...