ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Δόξα Βώλακα - Ηρακλής Αμμουδιάς 3-2 : ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ...που την έβαλε στο ''κόλπο της ανόδου'' !!!

Απίστευτη νίκη ....με επική ανατροπή πέτυχε η Δόξα Βώλακα με σκορ 3-2 επί του Ηρακλή Αμμουδιάς το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική !

Έτσι η δραμινή πρωταθλήτρια έφθασε τους έξι βαθμούς στην ειδική βαθμολογία και ανέβηκε στην 2η θέση μπαίνοντας για τα καλά στο ''κόλπο της ανόδου'' αφού πλέον έχει να αντιμετωπίσει την ουραγό Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την ερχόμενη Τετάρτη ...μετά να κάνει το ρεπό της και την τελευταία αγωνιστική να πάει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει τον Άρη Πετεινού!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...η δραμινή ομάδα μπήκε νωθρά στο παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία στους Σερραίους να απειλήσουν αρχικά με τον Καζαντζίδη στο 10΄ο οποίος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά το φάουλ του Φιλιππίδη ωστόσο η μπάλα πέρασε αουτ...

Ο Βώλακας ''απάντησε'' στις ευκαιρίες με τον Κασσό να σεντράρει ...ο Κουτογλίδης απομάκρυνε την μπάλα που κατέληξε στον Δράμπαλη ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του ....στο 16ο λεπτό!

Στο 19΄ο Λιάρας σούταρε αλλά ο Παγκάκης που βρέθηκε για μια ακόμη μέρα σε καλό μομέντουμ απομάκρυνε...
Στο 21΄μεγάλη ευκαιρία για τον Βώλακα με τον Ηλία Σταμπουλή να ''αδειάζει'' με προσποίηση τον Γκάλιο αλλα το σουτ που επιχείρησε ήταν χαλαρό και η μπάλα κατέληξε αουτ...

Στο 30' ο Ζιάκας ''πάγωσε'' τον Βώλακα ανοίγοντας το σκορ (0-1) όταν αρχικά ο Λαδόπουλος σέντραρε και ο Ζυγκερίδης με γυριστή κεφαλιά βρήκε τον Ζιάκα στο δεύτερο δοκάρι ο ο οποίος ανενόχλητος την έσπρωξε στα δίχτυα...

Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος για την δραμινή ομάδα ήταν στο 39΄όταν ο Ηλίας Σταμπουλής με φάουλ έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκατοστά πάνω απο τα δοκάρια του Κουτογλίδη!

Στην επανάληψη ωστόσο κανένας δεν θα φανταζόταν αυτό που θα επακολουθήσε και μάλιστα απο το 60΄και μετά !

Στο 52΄ο Ζιάκας σούταρε αλλά απομάκρυνε και παλι ο Παγκάκης ενώ και πάλι ο πορτιέρο των Δραμινών είπε ΟΧΙ στο 57΄σε σουτ του Λιάρα ...

Στο 60΄.....οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ (0-2) όταν ο Ζυγκερίδης σούταρε μετά απο ωραία ατομική ενέργεια του Σερβέ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.....

Στο 65΄η κατάσταση άρχισε να ''στραβώνει'' ακόμη περισσότερο για τον Βώλακα όταν ο Μίλτος Βασιλειάδης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Λιάρα  αφήνοντας τον Βώλακα με 10 ποδοσφαιριστές για το τελευταίο μισάωρο....

Ωστόσο αντί οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα του αντιπάλου ....η δραμινή ομάδα ήταν αυτή που έβγαλε ψυχή και ''γύρισε'' τούμπα το παιχνίδι με τους Σερραίους να μην μπορούν να βγουν απο τα καρέ τους!


Στο 68΄ο Στάϊκος έδωσε το ''σύνθημα'' της ανατροπής όταν με σουτ μέσα απο την περιοχή μείωσε το σκορ σε 1-2 !

Στο 70΄η συνεχιζόμενη πιεση των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα όταν ο Στάϊκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ένα λεπτό αργότερα (71΄) έφερε το ματς στα ίσα !

Στο 74΄ ο ασταμάτητος Βώλακας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μουζενίτοβ όταν ο τελευταίος ''τσίμπησε'' την μπάλα προ του αντίπαλου τερματοφύλακα Κουτογλίδη και ενώ ήταν έτοιμος να μπει με την μπάλα στα δίχτυα....τελευταία στιγμή ο Φιλιππίδης ως ''απο μηχανής Θεός'' έπεσε στα ποδια του και απομάκρυνε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή!!!

Στο 77΄ο νεαρός Μαλίκης έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του Ζυγκερίδη που ήταν έτοιμος να ''οπλίσει'' .....

....για να φθάσουμε στο 90΄+ όταν ο Πέτρος Μποσκοψίου με σουτ απο το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς !!!!!!!

Διαιτητής : Μαυρίδης  με βοηθούς τους κ.κ. Σαμαρά και Μουρατίδη της ΕΠΣ Ημαθίας.


Δόξα Βώλακα (Λευτέρης Ροδίτης) : 
Παγκάκης , Κασσός (63΄Μαλίκης) , Καρπιτσάρης (82΄Αρμεν Α.)  , Μποσκοψίου , Άρμεν Π. , Βασιλειάδης Μ. , Σίγγος Ι. , Στάϊκος Ν. , Τσαμπάζης (63΄Μουζενίτοβ)  , Δράμπαλης , Σταμπουλής Η (82΄Σταμπουλής Α.) . 


Ηρακλής Αμμουδιάς (Μπαμπης Χρυσοστομίδης) :
Κουτογλίδης , Γκάλιος Ηλ. , Γκάλιος Ν. , Τσιχουρίδης , Λιάρας , Σερβές (65΄Αλμπανάκης) , Παπαδόπουλος , Λαδόπουλος (87΄Ιβαντζίδης) , Ζυγκερίδης , Ζιάκας (87΄Χίντζιος) , Φιλιππίδης.


* Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στο παρακάτω video ( μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος ) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.







Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...