ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Ηρακλής Αδριανής - Ηρακλής Μυλοποτάμου 3-0 : ''φόρτσαρε΄΄ στο τέλος ...και διατήρησε τις ελπίδες !

 Με νίκη αποχαιρέτησε τους φιλάθλους του ο Ηρακλής Αδριανής που επικράτησε με σκορ 3-0 επί του συνωνόματου του Μυλοποτάμου , στο πλαίσιο της 7ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής των play-offs στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 14 βαθμούς και πλέον με νίκη στην Γραμμένη την τελευταία αγωνιστική που έχει και αυτή τους ίδιους βαθμούς θα ελπίζει σε ήττα των Σιταγρών απο το Μικροχώρι ώστε να πάει αυτή στο μπαράζ με τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου!

Απο την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Μυλοποτάμου για ένα ακόμη ματς έδωσε την ευκαιρία σε πολλά νεαρά παιδιά να αγωνιστούν και ενδεικτικό είναι ότι ο 14χρονος Νίκος Παφραλίδης ξεκίνησε βασικός!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...και με τις δύο ομάδες να αρχίζουν τον αγώνα με πολλά νέα πρόσωπα που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ...το πρώτο μέρος ουσιαστικά κύλησε χωρίς κάποια ευκαιρία και έτσι μοιραία ολοκληρώθηκε στο ''μηδεν'' (0-0)....



Στην επανάληψη , οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και γραμμές και με την είσοδο των έμπειρων Λιόντα , Τανίδη , Δημητριάδη και Καλογριά ''ξεκλείδωσαν'' την άμυνα του Μυλοποτάμου και με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (83΄Τανίδης , 85΄Δημητριάδης , 87΄Λιόντας) έφθασαν στην επικράτηση...


Διαιτητής : Γκαϊτατζής Δ. (Θαμνίδης Χ. - Τρυφίδης Α.) 


Ηρακλής Αδριανής (Γιάννης Γρηγοριάδης) : 
Κοτσάκι , Σκριτζόβαλης , Μανωλεσάκης (75΄Θεοδωρίδης) , Ζουρνατζής , Κεσίδης , Ζίφι (70΄Λιόντας) , Μανταρλής (75΄Τανίδης) , Καγιάογλου , Γρηγοριάδης (60΄Δημητριάδης ) , Γιαννακόπουλος (60΄Καλογριάς) , Μαυρίδης .


Ηρακλής Μυλοποτάμου (Μιχάλης Μαχαιρίδης) :
Γιασγκουλίδης Θ. , Δουλκερίδης , Παφραλίδης Ν. (ημιχ. Κωσταντινίδης) , Γιασγκουλίδης Π. , Χατζημανώλης , Παντελίδης , Τριανταφυλλίδης  , Ωρολογάς , Παπαπασχαλης , Αλεξίου .















Αίαντας Κερ. Αρκαδικού : οι πέντε πρώτες ανανεώσεις !

  Συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Αίαντα Κερ. Αρκαδικού εν'όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρεί μετά απο μια τετραετ...