ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Στην κορυφή για το 2023 η Άννα Κορακάκη....σε τροχιά κορυφής και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

 Για άλλη μια χρονιά η δις Ελληνίδα Ολυμπιονίκης εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και όπως είναι λογικό την έχουν φέρει στην κορυφή του ranking list της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, καθώς και στο αντίστοιχο ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Το 2023 μεταξύ άλλων η δις Ολυμπιονίκης έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης (10μ. πιστόλι), έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπακού και στην Αίγυπτο. Ταυτόχρονα έχει πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που ευχή όλων είναι να επιστρέψει στα μετάλλια.

Οι εξαιρετικές της επιδόσεις, όπως είναι λογικό, την έχουν φέρει στην κορυφή του ράκινγκ λιστ της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, καθώς και στο αντίστοιχο ράκινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Κορακάκη έχει 8125 βαθμούς και στη δεύτερη θέση του πίνακα αξιολόγησης της Παγκόσμιας Κατάταξης στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι βρίσκεται η Σέρβα Αρούνοβιτς με 5518 βαθμούς.

Στην Ολυμπιακή κατάταξη, η Κορακάκη έχει 5500 βαθμούς και η Βερόνικα Μάγιορ από την Ουγγαρία ακολουθεί με 4450.//Λ.




Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...