ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Πανδραμαϊκός - Δόξα Δράμας 2-3 : οι ''ερυθρόλευκοι'' στο τοπικό....οι ''Μαυραετοί'' στην καταξίωση! (vid)

 Όταν ρωτήθηκε ο Γιάννης Αποστολίδης για την αναμέτρηση της Δόξας με τον Πανδραμαϊκο, είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως "είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάμε να το πάρουμε ".

Έτσι και έγινε λοιπόν, με την Δόξα να επικρατεί με σκορ 2-3 στο Εθνικό Στάδιο της Δράμας και να κλείνει ιδανικά την σεζόν πιάνοντας τον στόχο της 4ης θέσης, ενώ ο Πανδραμαϊκός μετά από τέσσερα συναπτά έτη, αποχαιρετά την κατηγορία.


Στο παιχνίδι τώρα ,οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήθελαν να διασφαλίσουν από την αρχή ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να διατηρήσουν τις οποίες ελπίδες στραβοπατήματος του Θερμαϊκού.

Το 1-0 έγινε στο 15', όταν από το πολύ δυνατά εκτελεσμένο πλαγιο από τον Μητρούση, ο προωθημένος Κουκόλης πήρε την κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στον Μαχαίρα ο οποίος με ένα δυνατό σουτ με το δεξί "κάρφωσε" την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κολιοφούκα ο οποίος ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Από εκεί και έπειτα η Δόξα ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία στα καρέ του Μιχαηλίδη.

Στην επανάληψη η Δόξα άλλαξε πρόσωπο έψαξε την ισοφάριση και στο 55' ο Χρ. Ιορδανίδης κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Κυριακίδης, που έφτασε τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα.

Με την σέντρα ο Πανδραμαϊκός πήρε κεφάλι κατευθείαν οταν μετά από βαθιά μπαλιά ο Ιγνατίου βρέθηκε απέναντι στην εστία με εξουδετερωμένο τον Κολιοφούκα και δεν δυσκολεύτηκε για το 2-1.

Ήταν μια φάση όπου όλοι οι παίκτες των μαυραετών διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακα τους αλλά ο κύριος Κόκκινος έδειξε την σέντρα, και κιτρίνισε τους Φραγκούλη και Παπαϊωάννου.

Η Δόξα όμως ήταν αποφασισμένη και έφτασε στην ισοφάριση όταν μετά από κόρνερ (που προήλθε από εξαιρετική επέμβαση του Μιχαηλίδη) του Πιτσόλη από τα αριστερά στο 68' ο νεαρός πορτιέρο έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Φραγκούλης προ κενής εστίας ισοφάρισε σε 2-2 .

Ο Πανδραμαϊκός σάστισε από εκείνο το σημείο και μετά και η Δόξα αφού είχε πάρει την πρωτοβουλία των επιθέσεων έφτασε στην μεγάλη ανατροπή.

Αρχικά ο Σαμπανίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο στο 74' όταν το εναέριο σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις λίγο εκτός και εν συνεχεία στο 79' σε κόρνερ πάλι από τον Πιτσόλη η μπάλα κόλλησε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Χρήστος Ιορδανίδης υπέγραψε το 2-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Λουκάς Αποστολίδης):
Μιχαηλίδης, Μητρούσης (88′ Στυλιανίδης), Ντόσης, Κουκόλης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου(81′ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος (46′ Μπάμπουρας), Ιγνατίου, Βασιλιεβιτς (63΄Ρεβυθόπουλος) , Παυλίδης.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης):
Κολιοφούκας, Πιτσόλης (80′ Ρούτσης), Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης Δημ., Περσίδης(90′ Οικονομίδης), Χατζηδημητρίου, Ιορδανίδης Χρ (80′ Ιωσηφίδης) , Αγιώτης, Θεοδοσιάδης (66′ Σαμπανίδης). Μπλιός.


Στο παρακάτω video (μέσα απο την κάμερα του Σταρ Β. Ελλάδος) δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.


Επιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης 




Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...