ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Α.Ε. Αμπελοκήπων - Πανδραμαϊκός 2-2 παρ. (κ.α. 2-1) : έφτασαν μια ανάσα απο τον τελικό οι ''κιτρινόμαυροι'' αλλά δεν τα κατάφεραν! (vid)

 O Πανδραμαϊκός είναι ο έτερος φιναλιστ του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο Κραχτίδη απο την Α.Ε. Αμπελοκήπων με σκορ 2-2 στην παράταση (κ.α. 2-1) και χάρη στην νίκη του πρώτου αγώνα (1-0) πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Δόξας Βώλακα ....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι Αμπελόκηποι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση απειλώντας με Καραγκιοζίδη και Τέλο...ωστόσο ο Πανδραμαϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ (0-1) στο 30΄με κεφαλιά του Γιώργου Παυλίδη μετά απο σέντρα του Γιαννόπουλου ....το οποίο έμελλε να είναι και σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι...ο  Πανδραμαϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηκυριάκου και στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθαν τα ''πάνω-κάτω'' !

Εν αρχή στο 82΄ο Χριστοφορίδης με έξυπνο σουτ στην γωνία του Μιχαηλίδη έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και έξι λεπτά (88΄) αργότερα ο Μίτρε με κεφαλιά μέσα στην ''καρδιά'' της άμυνας νίκησε τον νεαρό τερματοφύλακα (2-1) και έστειλε το ματς στην παράταση....

Εκεί όπου με την αρχή αυτής ο Κουκόλης σκόραρε στο 93΄και έφερε το ματς στα ίσα (2-2) ....δίνοντας παράλληλα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης !


Διαιτητής : Χορόζογλου Β. (Μαμσάκος Θ. - Μπουλης Α.) 


Α.Ε. Αμπελοκήπων (Ντίνος Τεγξίζογλου) : 
Μπόσκος , Τσάννης , Αλλα (80΄Χριστοφορίδης) , Κυσσίδης Κ. , Τσερκέζος , Μίτρε , Τέλο , Παπαδόπουλος  Ν. (100΄Κασαπίδης) , Μουρατίδης (74΄Δαφνάκης) , Καραγκιοζίδης (100΄Χειλίδης) , Κυσσίδης Α. (70΄Βασιλειάδης) .


Α.Ο. Πανδραμαϊκός : 
Μιχαηλίδης , Μεντής , Ντόσης (55΄Μητρούσης) , Κουκόλης , Στυλιανίδης (12΄Παυλίδης Γ.) , Μαχαίρας , Χατζηκυριακου (74΄Ζηλιαχώβαλης) , Μπαμπουρας , Αχαλινόπουλος , Γιαννόπουλος (74΄Ρεβυθόπουλος) , Μπαμπαλης.


Στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος ) 
δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης 
σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...



Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...