ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου - Δόξα Σιταγρών 2-0 : πήρε το μπαράζ ...και τώρα περιμένει την συντοπίτισσα Δόξα Βώλακα!

 Ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου (12ος της Α΄ΕΠΣΔ)  ήταν τελικά ο νικητής του αγώνα μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Α΄ΕΠΣ Δράμας με αντίπαλο την Δόξα Σιταγρών (3ος της Β΄ΕΠΣΔ) το απογευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Προσοτσάνης!

Έτσι οι Ακρίτες πλέον θα περιμένουν σε πρώτη φάση να ανέλθει ο Βώλακας στην Γ΄Εθνική για να παραμείνει στην Α΄Κατηγορία και σε δεύτερη φάση αν κάποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία την επόμενη χρονιά !

Απο την άλλη πλευρά η σεζόν μόνο αποτυχημένη δεν κρίνεται για την Δόξα Σιταγρών αν αναλογιστεί κανείς ότι τέτοια μέρα πέρυσι δεν υπήρχε καν ως ομάδα....και όχι μόνο ''μαζεύτηκαν'' τα παιδιά του χωριού αλλά κάνανε και αξιοθαύμαστη πορεία ως εδώ!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι Ακρίτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 20΄προηγήθηκαν στο σκορ (1-0) με απίστευτη ΓΚΟΛΑΡΑ του Χατζηλαζαρίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ...

Στην συνέχεια το Νευροκόπι έψαξε και δεύτερο γκολ ...γεγονός που το πέτυχε στο 41΄με τον Κιοσέογλου ύστερα απο ωραία ατομική ενέργεια του Μπατζιου (2-0) !

Στο 43΄ο Khalil χάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ σε εντελώς ανυπεράσπιστο τέρμα ( ο Ωραιόπουλος είχε τεθεί εκτος φάσης) όταν μετά απο σέντρα του Τσαρσιταλίδη ο Σύριος επιθετικός δεν μπόρεσε με το κεφάλι απλά να την σπρώξει στα δίχτυα...

Στην επανάληψη οι Σιταγροί προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μπουν στο παιχνίδι ωστόσο οι Ακρίτες έκαναν σωστή διαχείριση του προβαδίσματος ενώ είχανε και δοκάρι με τον Σωτηρόπουλο  !

Το 2-0 ωστόσο έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος...


Διαιτητής : Γκαϊτατζής Δ. (Παστιάδης Μ. - Μπόϊτσιος) , 4ος διαιτητής : Παυλίδης Σ. 


Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου (Δημήτρης Βασιλειάδης) : 
Ωραιόπουλος , Χατζηλαζαρίδης (78΄Σαρνταρίδης) , Αμπατζίδης Ι. , Μιχαηλίδης , Τσενεκλίδης , Ζυρινίδης Α. , Τολμαϊδης (84΄Μεσελίδης) , Σωτηρόπουλος , Σέγκος Κ. , Μπάτζιος , Κιοσέογλου (56΄Ζυρινίδης Ι.) 


Δόξα Σιταγρών (Τάσος Λευκόπουλος) : 
Κουϊρουκίδης , Ιωσηφίδης Χ. , Gurgenidze , Δεληγιώρογλου , Παρασκεύαϊδης ,Τρυφίδης , Τσιχλακίδης , Τοσούνογλου , Κhalil , Τσαρσιταλίδης , Ιωσηφίδης Ν. (69΄Αθανασιάδης Κ.)

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...