ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Α.Ε. Καλής Βρύσης - Α.Ε. Καλαμπακίου 1-4 : ...με το μυαλό στα ημιτελικά του κυπέλλου έκλεισε νικηφόρα το πρωτάθλημα !

 Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας η Α.Ε. Καλαμπακίου που επικράτησε στο Μενοίκιο Όρος με σκορ 1-4 επί της τοπικής Α.Ε. Καλής Βρύσης στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν στους 48 βαθμούς και τερμάτισαν στην 5η θέση της βαθμολογίας και πλέον στρέφουν την προσοχή τους ...στο κύπελλο για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους ....!

Απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι αν και είχαν υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό στην Β΄Κατηγορία πάλεψαν φιλότιμα σε όλα τα ματς και αποχαιρετούν τα ''μεγάλα σαλόνια'' μετά απο μια πενταετία !


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...σίγουρα πρέπει να μνημονευτεί η κίνηση fair-play απο πλευράς Καλαμπακίου και Λάζαρου Μουρατίδη όταν είδαν ότι οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με 10 ποδοσφαιριστές στην έναρξη απέσυραν τον Δεμενελούδη (για αυτό και υπάρχει κενό στην ''ταυτότητα'' στο Νο3 σύνθεσης των ''κιτρινόμαυρων'' ) ! 

Σίγουρα κινήσεις που αξίζουν σεβασμού και αναγνώρισης...

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις με τους γηπεδούχους παρά ότι έπαιζαν με 10 να κρατούν τον αντίπαλο μακριά απο το γκολ...

Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι έφθασαν στο γκολ τέσσερις φορές μέσα σε 23 λεπτά (50΄, 62΄Προκοπίου , 55΄Σαββίδης , 73΄Δεμενελούδης) υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους να ξεπεράσουν τα 100 γκολ παθητικό στο φετινό πρωτάθλημα ενώ ο Νίκος Δάφτσιος ενδιάμεσα είχε μειώσει στο 72΄λεπτό...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...