ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Απόλλων Νεροφράκτη - Δόξα Σιταγρών 1-4 : λίγους μήνες μετά την επανεμφάνιση....απέχει πλέον 90' απο την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια !

Άνετη νίκη για την Δόξα Σιταγρών που επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Νεροφράκτη με σκορ 1-4 στο πλαίσιο της 7ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής των play-offs στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !
Έτσι οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους 16 βαθμούς ...βρίσκονται στην 3η θέση και απέχουν μόλις 90΄ για να πετύχουν κάτι ακατόρθωτο....δηλαδή λίγους μήνες μετά την επανεμφάνιση τους ..στους αγωνιστικούς χώρους με νίκη και μόνο επί του Μικροχωρίου εντός έδρας ...να αφήσουν εκτός ανόδου τους Μικροχώρι και Αδριανή που πριν τα play-off συγκαταλεγόνταν μέσα στα φαβορί ( με τους κιτρινόμαυρους να πραγματοποιούν αήττητη πορεία) !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι Σιταγροί μπήκαν απο την αρχή του ματς με το ....''πόδι στο γκάζι''  και ήδη στο 35΄είχαν ''καθαρίσει'' το ματς πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ (0-4) με τους Νίκο (5΄) και Χρήστο (35΄) Ιωσηφίδη καθώς και με τον Khalil (9' , 23') και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο ''έριξαν'' στροφές διαχειριζόμενοι το σαφές προβάδισμα ....
Οι γηπεδούχοι ωστόσο προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη φθάνοντας στο ''γκολ της τιμής'' με τον Σαρόγλου στο 87ο λεπτό...

Διαιτητής : Παυλίδης Σ. (Μπουλής  Α. - Ζάμπας Χ.) 

Απόλλων Νεροφράκτη (Τάσος Καπαντζάκης) : 
Καρίνογλου , Ιντζόγλου (85΄Μπαζογιάν) , Τσάρτσιου , Πολυτίδης , Παπαδόπουλος Γ. , Λομίτζε , Γιουσούφ Ογλού , Λεϊλόγλου , Σαρόγλου , Παπαδόπουλος Γ. , Κοκολιός.


Δόξα Σιταγρών : 
Gurgenidze , Παχατουρίδης (70' Μπουγιουκλής) , Ιωσηφίδης Χ. , Δεληγιώρογλου Α. , Θεοδωρίδης , Τρυφίδης , Αθανασιάδης , Τοσούνογλου , Khalil , Τσαρσιταλίδης , Ιωσηφίδης Ν. 

Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...