ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Φίλιπποι Δοξάτου - Δόξα Πετρούσας 1-2 : ''χαρακίρι'' για τους ''νερατζούρι'' ...αποχαιρέτησαν τα μεγάλα σαλόνια μετά απο πέντε χρόνια!

 Την ήττα γνώρισαν οι ιστορικοί Φίλιπποι Δοξάτου με σκορ 1-2 απο την Δόξα Πετρούσας στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''νερατζούρι'' παρέμειναν στους 24 βαθμούς και την 13η θέση η οποία τους οδηγεί στην Β΄Κατηγορία μετά απο πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ''μεγάλα σαλόνια'' ενώ απο την άλλη πλευρά η Δόξα Πετρούσας που έπαιξε για την ιστορία της τερμάτισε με 41 βαθμούς στην 7η θέση του πρωταθλήματος!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα γνωρίζοντας ότι με νίκη και μόνο θα μπορούν να ελπίζουν μέσα απο τα μπαράζ με τον 3ο της Β΄ΕΠΣ Δράμας ...

Έτσι μόλις στο 2ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Γρηγοριάδη ενώ στο 31ο λεπτό βρήκαν το πολυπόθητο γκολ με τον Καράνταη που άνοιξε το σκορ (1-0) το οποίο έμεινε μέχρι την ανάπαυλα...

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κρατήσουν το 1-0 .....ωστόσο στο 63΄ο Ζαπουνίδης με αυτογκόλ και στο 68΄ο Φόρης Παναγιώτου ανέτρεψαν την κατάσταση και έβαλαν την Πετρούσα μπροστά με 1-2 !!!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς και πάλι τούμπα ...ωστόσο το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε....

Αξιοσημείωτο ότι μέχρι το 90΄δεν υπήρχε ούτε μια κίτρινη κάρτα και στις καθυστερήσεις ...''βγήκαν'' απο το τσεπάκι του κ. Παρασκεύουδη τέσσερις κόκκινες και τέσσερις κίτρινες!!!!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :


Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...