ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Mακεδονικός Αλιστράτης - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 4-4 : η (Χ)αρά του ποδοσφαίρου !

 Πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου για όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Αλιστράτης το απόγευμα του Σαββάτου μιας και απόλαυσαν εκτός απο τα οκτώ γκολ της αναμέτρησης ανάμεσα στον τοπικό Μακεδονικό και τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου , στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Με τις δύο ομάδες να ''μοιράζονται'' βαθμούς και γκολ (4-4) όπου στο τελευταίο 20λεπτο εκτός απο ωραίο θεάμα σημειώθηκαν πέντε τέρματα !

Οι ''πράσινοι'' μετά και απο αυτό το ματς υποβιβάσθηκαν πλέον και μαθηματικά ωστόσο η γενική μαχητικότητα τους σίγουρα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση ότι αυτή η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της αφού θα μπορούσε σίγουρα να παλεύει ακόμα για την παραμονή της.....

Απο την άλλη πλευρά οι ''κυανόλευκοι'' έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή εδώ και αγωνιστικές , μάχονται σε κάθε ματς ενώ ο Αντώνης Παπάζης έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιεί ακόμη περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...σε ένα ματς με πολύ καλό ποδόσφαιρο....ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο 5΄με τον Πολυζώνη (1-0) ωστόσο η ΓΚΟΛΑΡΑ που πέτυχε ο νεαρός Ανδρέας Κιοσσές έκανε τους πάντες να παραμιλάνε αφού ο μεσοεπιθετικός του Ξηροποτάμου πριν στείλει την μπάλα στο ''πλεχτό'' είχε ήδη προσπεράσει τέσσερις αντιπαλους!

Στην επανάληψη οι ομάδες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο ψάχνοντας το γκολ μέσα απο ελεύθερο παιχνίδι...με τους φιλοξενούμενους να το βρίσκουν πρώτοι με τον Πάνο στο 52΄(1-2) !

Ωστόσο αυτό που ακολούθησε στο τελευταίο 20λεπτο δεν το φανταζόταν κανείς!

Αρχικά ισοφάριση για τους γηπεδούχους στο 72΄με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Πολυζώνη ...(2-2) !

Δεύτερο προσωπικό γκολ και για τον Κιοσσέ στο 75΄και εκ νέου προβάδισμα για τον Μέγα (2-3) !

Στο 89΄ο Μυλωνάς με ενα πανέμορφο γκολ θα ξαναφέρει το ματς στα ίσα (3-3) !

....και ενώ όλοι περίμεναν ότι με αυτό το σκορ θα πήγαιναν οι ομάδες στα αποδυτήρια ...ο Εξουζίδης στο 93  έκανε το 3-4 για να απαντήσει αμέσως ο Φίλιππος Βασιλειάδης στο 94΄και να διαμορδώσει το τελικό σκορ 4-4 !!!!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...