ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Eθνικός Αστ. Καλλιφύτου - Γ.Σ. Προσοτσάνης 1-2 : απέδρασε στο φινάλε...και επέστρεψε στην κορυφή !

 Ματς για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο της Καλλιφύτου ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό Αστέρα και τον Γ.Σ. Προσοτσάνης.

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ,καθώς ο Αστέρας ήθελε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ενώ για την Προσοτσάνη ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την αξιοποιησε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Καλλίφυτος μπήκε καλύτερα και πιο αποφασισμένα στο παιχνίδι και η πολιορκία στα καρέ του Αβραάμ καρποφόρησε στο 27',οταν ο Μαντάς πέρασε έξοχη κάθετη πάσα στον Ασλανίδη,με τον μέσο της Καλλιφύτου να φεύγει στη πλάτη της άμυνας και με αριστοτεχνικό πλασέ να ανοίγει το σκορ .

Από εκεί και έπειτα η Προσοτσάνη βγήκε μπροστά και ισορρόπησε το παιχνίδι, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 31' όταν ο Αστερίου μετά από κόρνερ από τα αριστερά πήδηξε ψηλότερα όλων για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και με το μομέντουμ να είναι με την ομάδα της Προσοτσάνης, είδαμε τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή,να πιέζουν πολύ για το γκολ για αρκετά λεπτά και την πλάστιγγα να γέρνει στο τέλος υπέρ τους όταν σε αντεπίθεση ο Ευκαρπίδης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και εκμεταλλευόμενος την αναπήδηση της μπάλας την πέρασε πάνω από τον εξερχόμενο Τσαγγαλίδη για το 1-2 στο 87'.

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :


Επιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης 


Δόξα Δράμας : ώρα Καλλινικίδη για το restart της ιστορικής ομάδας ;

  Με e-mail  που στάλθηκε τις προηγούμενες ημέρες  στα γραφεία του ΓΣ Δόξα Δράμας, η πλευρά του Άγγελου Καλλινικίδη επισημοποίησε το ενδιαφέ...