ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Aκρίτας Κ. Νευροκοπίου - Γ.Σ. Προσοτσάνης 0-0 : (Χ)ρυσός βαθμός για τους Ακρίτες...απομακρύνθηκαν απο την κορυφή οι ''κυανόλευκοι'' !

 (Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η μονομαχία στο Λεκανοπέδιο ανάμεσα στον τοπικό Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου και τον Γ.Σ. Προσοτσάνης , με τις δύο ομάδες να μένουν στο ''μηδέν'' (0-0) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 24 βαθμούς και μείωσαν την διαφορά απο την Καλλίφυτο στους -2 ενώ απο την άλλη πλευρά οι περυσινοί πρωταθλητές μετά την νέα απώλεια βαθμών είδαν την Δόξα Βώλακα να αποσπάται στο +3 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ....ισάριθμες αγωνιστικές πριν το τέλος!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα κλειστό ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι δεν κατόρθωσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη και καλοστημένη αμυντική διάταξη των γηπεδούχων οι οποίοι έπαιξαν ψυχωμένα καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ...

Οι Ακρίτες Θεωρώ δεν έδωσαν πολλούς χώρους στην Προσοτσάνη ...δυσκολέψαν την ανάπτυξη των φιλοξενουμένων και και καταφέραμε να πάρουμε έναν υπερπολυτιμο βαθμο.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές (40΄και 75΄ τα σουτ των Μπάτζιου και Σωτηρόπουλου αντίστοιχα έφυγαν ελάχιστα πάνω απο τα δοκάρια) ενώ απο την άλλη πλευρά στην σημαντικότερη της ευκαιρία δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού το σουτ του Τόπι εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Αλεξίου στο τελευταίο μέρος του αγώνα ...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :










Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...