ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Α.Ε. Καλής Βρύσης 9-0 : με την μεγαλύτερη σε έκταση σκορ του πρωταθλήματος ....''πάτησαν'' κορυφή οι γηπεδούχοι !

 Την μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη του φετινού πρωταθλήματος σημείωσε ο Γ.Σ. Προσοτσάνης που συνέτριψε με το εξωπραγματικό σκορ 9-0 την ουραγό ομάδα της Α.Ε. Καλής Βρύσης στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής ....

Έτσι μετά απο αυτή την νίκη οι ''κυανόλευκοι'' ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλεύομενοι την ήττα του Βώλακα στην Χωριστή , υπερτερώντας λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων απο τους ''Μαυραετούς'' (+45 έναντι +38 του Βώλακα) και πλέον καλούνται να κάνουν το 2/2 σε Καλαμπάκι και Βώλακα (εντός) για να διατηρήσουν τα κεκτημένα...ενώ απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Μενοικίου αν και πάλεψε φιλότιμα εντούτοις δεν μπόρεσε να περιορίσει το μέγεθος της ήττας έχοντας σε 13 εξόδους ...ισάριθμες ήττες!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα που δεν αντέχει κριτικής μιας και  η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής , οι γηπεδούχοι ''πάτησαν το γκάζι'' απο την αρχή και ήδη στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 4-0 (9΄,33΄, 41΄Τόπι, 31΄Τσαγκαλίδης) ενώ το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε με την Προσοτσάνη να ''κυνηγάει'' τα πολλά γκολ (έτσι ώστε να καλύψει τον συντελεστή τερμάτων που είχε πριν την σέντρα με τον Βώλακα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία ) τα οποία και πέτυχε με τους Τσαγκαλίδη (47΄) , Γουνατίδη (66΄,75΄, 90΄) και Λυκίδη (73΄) !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :


Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της πρεμιέρας! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Πρεμιέρα το απόγευμα της Κυριακής στο ειδικό πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και συγκεκριμένα στο...