ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 6ης αγωνιστικής των play-offs ! Aποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 6η αγωνιστική στην διαδικασία των play-offs συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 19 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 624 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Αρκαδικος - Φωτολίβος 1-5

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα....Άρης Φωτολίβους (1-5 μέσα στον Αρκαδικό) και Άρης Μικροχωρίου (4-0 τον Ηρακλή Μυλοποτάμου) συνέχισαν με νίκες ...και αποσπάστηκαν στην βαθμολογία μια μόλις εβδομάδα πριν την μεταξύ τους κόντρα !

Μικροχώρι-Μυλοπόταμος 4-0

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Δόξα Σιταγρών μέσα στην Αδριανή με σκορ 2-4 επί του τοπικού Ηρακλή που ''έσπασε'' για μια ακόμη εβδομάδα τα δοκάρια (τρία στον αριθμό) ...με τους ''Μαυραετούς'' να σκαρφαλώνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα !


Τέλος επιστροφή στις νίκες για τον Μέγα Αλέξ. Γραμμένης (1-2 μέσα στον Νεροφράκτη) που συνεχίζει να διατηρεί τις μαθηματικές ελπίδες του για την κατάληψη της 3ης θέσης !


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :





Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...