ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας : το ''μενού'' της 6ης αγωνιστικής των play-offs ! (Κυριακή 30/4 , 17:30)

 Με την 6η αγωνιστική των play-offs συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής 30/4 στις 17:30 μ.μ. το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία και ίσως αυτή η αγωνιστική κρίνει πολλά στην μάχη της ανόδου!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ - ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ 

Στην Αδριανή ...ο τοπικός Ηρακλής υποδέχεται την Δόξα Σιταγρών και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα - μετά την ήττα στο Φωτολίβος- ώστε να παραμείνει στις προνομιούχες θέσεις ....ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''Μαυραετοί'' θα παραταχθούν και πάλι πλήρεις μετά την απουσία (λόγω σχολικής εκδρομής)  αρκετών ποδοσφαιριστών , ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει σε απόσταση βολής απο την πρώτη τριάδα!


ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗ - ΜΕΓ.ΑΛΕΞ. ΓΡΑΜΜΕΝΗΣ

Στον Νεροφράκτη , ο τοπικός και ουραγός πλέον μετά την αφαίρεση βαθμών Απόλλωνας υποδέχεται τον Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι...αν και έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους...

Οι γηπεδούχοι πλέον θα προσπαθήσουν για την νίκη έτσι ώστε να ανέβουν ψυχολογικά και βαθμολογικά στην ειδική βαθμολογία ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''ερυθρόλευκοι'' θέλουν την νίκη για να κρατήσουν τις όποιες μαθηματικές ελπίδες για τις πρώτες θέσεις....


ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΕΡ. ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ - ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 

Στον Αρκαδικό , ο τοπικός Αίαντας Κεραυνός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Άρη Φωτολίβους σε ένα ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο ....

Ο τοπικός ''Αγιαξ'' θέλει την νίκη έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών και να παραμείνει στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων....απο την άλλη τα ''καναρίνια'' θέλουν το τρίποντο σε ένα κομβικό για αυτούς ματς αφού ξέρουν ότι σε περίπτωση νίκης θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην πολυποθητη άνοδο - επιστροφή στα ''μεγάλα σαλόνια'' !


ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 

Ολοκληρώνουμε την προαναγγελία της 6ης αγωνιστικής των play-offs με την αναμέτρηση στο γήπεδο Μικροχωρίου ανάμεσα στον αήττητο σε αυτό το μίνι-πρωτάθλημα Άρη Μικροχωρίου και τον Ηρακλή Μυλοποτάμου !

Ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ....αυτό για τους ''κιτρινόμαυρους'' αφού μετά τις δύο σερί νίκες με Σιταγρούς και Γραμμένη ''σκαρφάλωσαν'' στην 2η θέση και θέλουν την νίκη για να πάνε στο μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με το Φωτολίβους να ''χτυπήσουν'' την πρωτιά !

Απο την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Μυλοποτάμου μετά την είσοδο στα play-offs που αποτελεί επιτυχία για τον ''Γηραιό'' έχει την ευκαιρία σε όλα αυτα ματς της σειράς να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά !


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των play-offs (σε παρένθεση το σκορ του α' αγώνα) : 

Ηρακλής Αδριανής - Δόξα Σιταγρών (2-3)

Απόλλων Νεροφράκτη - Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης (1-2) 

Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Άρης Φωτολίβους (2-5) 

Άρης Μικροχωρίου - Ηρακλής Μυλοποτάμου (1-1) 


Η βαθμολογία πριν την έναρξη της αγωνιστικής :



η επόμενη προτελευταία αγωνιστική
 (7η , Κυριακή 7/5 , 17:30) 
Ηρακλής Αδριανής - Ηρακλής Μυλοποτάμου 
Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης 
Απόλλων Νεροφράκτη - Δόξα Σιταγρών 
Άρης Μικροχωρίου - Άρης Φωτολίβους 


η τελευταία αγωνιστική (8η , Κυριακή 14/5 , 17:30) 
Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης - Ηρακλής Αδριανής 
Ηρακλής Μυλοποτάμου - Αίαντας Κερ. Αρκαδικού 
Άρης Φωτολίβους - Απόλλων Νεροφράκτη 
Δόξα Σιταγρών - Άρης Μικροχωρίου 

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...