ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Δόξα Δράμας - Ορφέας Ξάνθης 6-0 : ''αποχαιρέτησε'' το κοινό της...με ''εξάρες'' ! (vid)

 Σε ένα εύκολο απόγευμα μετέτρεψε την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ορφέα Ξάνθης η Δόξα Δράμας που δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της θρακιώτικης ομάδας και να φτάσει στο ευρύ 6-0.

Το παιχνίδι ήταν έτσι κι αλλιώς αδιάφορο βαθμολογικά μιας και ο Ορφέας ήταν εκτός στόχου παραμονής ενώ η Δόξα κυνηγάει όλα τα παιχνίδια καθώς για λόγους πρεστίζ θέλει να τερματίσει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση μπορεί.

Στο αγωνιστικό μέρος το σκορ άνοιξε νωρίς νωρίς ο Ρούτσης στο 7' οταν το συρτό σουτ που εξαπέλυσε έξω από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα πάρα την προσπάθεια του αντιπάλου τερματοφύλακα Χατζηνικολαΐδη.

Το 2-0 έγινε από τον Δημήτρη Κυριακίδη που με ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των μαυραετών.

Ο Ορφέας δεν μπόρεσε να γίνει καθόλου απειλητικός επιθετικά και μοιραία η Δόξα τον έκλεισε στα καρέ του και κάπως έτσι φτάσαμε στο 3-0 όταν στο 25' ο Τάσος Φραγκούλης έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Χρήστος Ιορδανίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος των διχτυών του Χατζηνικολαΐδη.

Στο ημίχρονο το κόντερ σταμάτησε στο 4-0 ... σκορ που διαμόρφωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης με εκτέλεση πέναλτι έπειτα από χέρι του Παπαστεφάνου στο 42'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα έριξε τον ρυθμό και την απόδοση της , με τον Γιάννη Αποστολίδη να περνάει σταδιακά στο γήπεδο αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές , γεγονός που δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να διευρύνουν κι αλλο το σκορ.

Στο 87' ο Χατζηδημητρίου κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε επιτυχημένα ο Δημήτρης Κυριακίδης, ολοκληρώνοντας έτσι το χατ-τρικ και φτάνοντας τα 8 προσωπικά γκολ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90' ο Σάββας Κυριακίδης, που με το εξαιρετικό του αριστερό πόδι εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά της περιοχής,με τον Χατζηνικολαΐδη να μην μπορεί να αντιδράσει .

Έτσι φτάσαμε στο 6-0 ,και την Δόξα να κατακτάει με σχετική ευκολία μια ακόμη νίκη που την διατηρεί στην 5η θέση!


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης):
Κολιοφούκας, Φραγκούλης (46′ Στάικος), Παπαϊωάννου, Αγιώτης, Ιωσηφίδης(74′ Σ.Κυριακίδης), Ρούτσης(74′ Κυριαζής), Πιτσόλης, Θεοδοσιάδης(63′ Γεωργηεφένδης), Κυριακίδης Δημ. Ανθουλάκης, Ιορδανίδης Χρ.(63′ Χατζηδημητρίου).


ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ : 
Χατζηνικολαϊδης, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου(74′ Αμανατίδης), Καλαϊτζόπουλος, Σωτηράκογλου, Ιωαννίδης, Κουτσός, Κουκουρίγκος(62′ Μπογιατζίδης), Τσάκαλος(62′ Κόντο), Πασχαλάκης.

* Στο παρακάτω video (μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος) δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Eπιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...