ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Δόξα Βώλακα - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου 5-1 : ασταμάτητοι οι ''Μαυραετοί'' ...ξέφυγαν στο +3 στην κορυφή!

Την 4η νίκη στα τελευταία πέντε ματς πέτυχε η Δόξα Βώλακα επικρατώντας άνετα με σκορ 5-1 επί του μαχητικού Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου , στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' μετά και την νέα απώλεια βαθμών της Προσοτσάνης ξέφυγαν στο +3 στην κορυφή και πλέον ετοιμάζονται για τον πρώτο απο τους τρεις τελικούς (μέσα στην Χωριστή , ακολουθεί εντός η Νέα Αμισσός και στο φινάλε πηγαίνει στην Προσοτσάνη) όπου σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της ...στο ψηλότερο σκαλί του δραμινού ποδοσφαίρου!

Απο την άλλη πλευρά ο Εθνικός Αστέρας παρέμεινε στους 26 βαθμούς και εκτός επικίνδυνης ζώνης και πλέον υποδέχεται τον Ξηροπόταμο όπου οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι γηπεδούχοι απο τα πρώτα δευτερόλεπτα έδειξαν τι ήθελαν ...αφού μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο ο Μαλίκης άνοιξε το σκορ (1-0)!

Πριν συμπληρωθεί πεντάλεπτο μάλιστα (5΄) ο Δράμπαλης πετύχαινε και δεύτερο γκολ (2-0) βάζοντας απο νωρίς βάσεις νίκης για τους ''Μαυραετούς'' !

Έχοντας και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ οι γηπεδούχοι κυρίως με Σίγγο και Δράμπαλη ...ήρθε η μείωση του σκορ απο τον Εθνικό Αστέρα στο 30΄με τον Ασλανίδη που νίκησε τον Παγκάκη απο τα 11 μέτρα (2-1) !!!

Ωστόσο άμεσα οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 32΄με τον Μουζενίτοβ ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς (3-1) !

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Βώλακας έμεινε με 10 παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Καρπιτσάρη ο οποίος απέτρεψε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ....με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου!

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι ''χτύπησαν'' άμεσα με τον Μποσκοψίου ο οποίος στο 47΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1!

Στο σημείο εκείνο το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και στο υπόλοιπο του αγώνα παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση του προβαδίσματος σκοράροντας μάλιστα και πέμπτο τέρμα με τον Τσαμπάζη λίγο πριν το τέλος (85΄) ο οποίος έκανε το τελικό 5-1 !

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι στο 10΄διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας διότι ο γιατρός του αγώνα μετέβη στον χώρο όπου καθόταν οι φίλαθλοι αφού ένας απο αυτούς λιποθύμησε και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα ''πλήρη στοιχεία'' (πατήστε πανω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :


Ευχαριστούμε θερμά
 τον καλό φίλο Γιώργο Μίρκου
 για το φωτογραφικό υλικό
 (Δόξα Βώλακα fb)

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...