ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου - Α.Ε. Καλαμπακίου 3-5 : απλά....ματσάρα ! Οκτώ γκολ...τρία δοκάρια...ένα χαμένο πέναλτι και οι τερματοφύλακες πρωταγωνιστές! (vid)

Ένα απο τα καλύτερα ματς του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι τυχεροί επέλεξαν το γήπεδο της Καλλιφύτου το απόγευμα της Τετάρτης.....

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου και Α.Ε. Καλαμπακίου αποζημίωσαν με οκτώ γκολ...τρία δοκάρια...ένα χαμένο πέναλτι και σωρεία χαμένων ευκαιριών όπου όμως κοινός παρανομαστής ήταν οι δύο τερματοφύλακες (Τσαγγαλίδης και Κελετζής) οι οποίοι βρέθηκαν σε εκπληκτική ετοιμότητα σε κλασικές ευκαιρίες εκατέρωθεν...

Νικήτρια εν τέλει αναδείχθηκε η Α.Ε. Καλαμπακίου με το ''αγγλικό σκορ΄΄ 3-5 σε ένα ''χορταστικό ζευγάρι'' αφού συνολικά σημειώθηκαν 14 γκολ και στις δυο αναμετρήσεις (3-3 το πρώτο ματς) !!!!!

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 44 βαθμούς και ανέβηκαν στην 4η θέση εκμεταλλεύομενοι την ισοπαλία της Νέας Αμισσού ενώ οι γηπεδούχοι που παρά την δεινή τους βαθμολογική θέση σίγουρα αδικούνται με το ποδόσφαιρο που παίζουν!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα....απο που να ξεκινήσει κάποιος....

Μολις στο 4΄ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Καλλίφυτο όταν ο Ασλανίδης θα βρεί τον Παρουτσή το σουτ του οποίου θα φύγει ελάχιστα εκατοστά πάνω απο τα δοκάρια του Κελετζή!

Δύο λεπτά αργότερα (6΄) απάντηση  του Καλαμπακίου που ανοίγει  με τον Αγγελόπουλο (0-1) !

Στο 12΄η Καλλίφυτος θα χάσει την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα όταν ο Φουρουτζής θα ανατραπεί απο τον Κελετζή και ο παθών απο τα 11 βήματα θα στείλει την μπάλα στην κάθετη δοκό!

Στο 17΄ο Δεμενελούδης θα διπλασιάσει τα τέρματα της ΑΕΚ (0-2) με κεφαλιά μετά απο κόρνερ

Στο 25΄ο φορμαρισμένος Στράτος Παρουτσής θα μειώσει το σκορ (1-2) απο διαγώνια θέση μετά απο πάσα του Ασλανίδη!

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 29΄σουτ απο διαγώνια θέση του Καπτέλι η μπάλα θα βρει το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Προκοπίου θα ανεβάσει το προβάδισμα (1-3) των φιλοξενουμένων αφού θα κλέψει την μπάλα μετά απο αδράνεια του Φερσιζίδη και με σουτ θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα ημιχρόνου!

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε...

Ασταμάτητο ''τέμπο'' και απο τις δύο ομάδες με τον Παρουτσή στο 55΄απο διαγώνια και πάλι θέση να μειώνει το σκορ (2-3) έπειτα απο ασίστ του Ασλανίδη!

Στο 60΄σουτ του Κλόγκιρι στο δοκάρι !

Στο 68΄ο Σαχανίδης θα σουτάρει και πάνω στην γραμμή θα διώξει σωτήρια ο Κλόγκιρι!

Στο 84΄ο Τζιβανάκης θα σουτάρει συρτά δεν θα μπορέσει να διώξει ο Τσαγγαλίδης και ο Καπτέλι που πήρε το ριμπάουντ ανεβάζει το σκορ εκ νεου (2-4) !

Στο 85΄ο Μαυροβασίλης απο πλεονεκτική θέση σουτάρει ο Τσαγγαλίδης εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ !

Στο 86΄ο Ασλανίδης και πάλι (3η ασίστ) θα βρεί τον Σαχανίδη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος θα μειώσει ακόμα περισσότερο (3-4) !

Στο 88' σουτ του Ασλανίδη απο τα δύο μέτρα  ο Κελετζής σωτήρια με τα πόδια απομακρύνει !

Στο 90΄ο Προκοπίου με ωραία ατομική ενέργεια κινούμενος απο τον άξονα με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής θα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (3-5) !!!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) ενώ ακολούθως τα στιγμιότυπα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου:






''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...