ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ορφέας Χωριστής - Δόξα Βώλακα 3-2 : φώναξαν ''παρών'' στην μάχη του τίτλου οι ''κυανόλευκοι'' !

 Σπουδαία νίκη για τον Ορφέα Χωριστής που ''έριξε'' στο καναβάτσο την Δόξα Βώλακα με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 58 βαθμούς και φωνάζουν ''παρών'' στην διεκδίκηση του τίτλου όντας έναν βαθμό λιγότερο απο Προσοτσάνη και Βώλακα που βρίσκονται στην κορυφή με 59 βαθμούς !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι αντάξιο της σημασίας και της βαθμολογικής θέσης των ομάδων ....

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και ήδη με την συμπλήρωση του ημιώρου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε δύο προσωπικά τέρματα του νεαρού Σάββα Αθανασίου (17' , 34΄) !!!!

Ωστόσο λίγο πριν βγεί το ημίχρονο οι ''Μαυραετοί'' μείωσαν το σκορ (2-1) απο τα 11 μέτρα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στάϊκού !

Με την αρχή της επανάληψης το σκηνικό δεν άλλαξε , με τις ομάδες να ψάχνουν το γκολ κάτι το οποίο πέτυχε ο Ορφέας στο 57΄με τον Μιχάλη Δούμπλατζη (3-1) !

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν αντίδραση έχοντας ευκαιρίες να μειώσουν κάτι το οποίο πέτυχαν με τον Τσαμπάζη στο 80΄δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :




Ο Δραμινός Ισίδωρος Κουτσίδης στις πρώτες δηλώσεις ως πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού! (auto)

 Στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και ο ''δικός μ...