ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Άρης Καλαμώνα - Α.Ε. Αμπελοκήπων 3-1 : βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους !

 Συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών ο Άρης Καλαμώνας που διεύρυνε το αήττητο σερί του σε τέσσερις αγώνες (τρείς νίκες και μια ισοπαλία) νικώντας με σκορ 3-1 την Α.Ε. Αμπελοκήπων , στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 31 βαθμούς και απέκτησαν ισχυρό πλεονέκτημα στην μάχη της ουράς αφού πλέον απέχουν απο την επικίνδυνη ζώνη έντεκα ολόκληρους βαθμούς ενώ απο την άλλη πλευρά για ένα ακόμη παιχνίδι η Α.Ε. Αμπελοκήπων ήταν ανταγωνιστική έχοντας παράλληλα το νου στην ημιτελική φάση του κυπέλλου !


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...το παιχνιδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μιας και στο πρώτο τέταρτο είχαμε τρία γκολ ..με τους Ιωαννίδη (2΄) και Ντόβα (13΄) να σκοράρουν για τον Καλαμώνα ...ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μίτρε είχε ισοφαρίσει προσωρινά!

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες να σκοράρουν , κάτι που κατάφερε στις καθυστερήσεις ο Καλαμώνας με τον Θ. Αλμανίδη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-1 !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...