ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Άρης Μικροχωρίου - Δόξα Σιταγρών 3-1 : ''σεφτέ'' για τους ''κιτρινόμαυρους'' στα μπαράζ...μπήκαν στο κόλπο της ανόδου! (vid)

 Πρώτη νίκη στα play-offs για τον Άρη Μικροχωρίου που επικράτησε με σκορ 3-1 επί της Δόξας Σιταγρών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους εννέα βαθμούς όσους και οι ''Μαυραετοί'' και ξαναμπήκαν στο ''κόλπο'' της ανόδου !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά χάνοντας αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο για να ανοίξουν το σκορ ....

Στο 10΄ο Μελίδης θα σουτάρει η μπάλα θα φύγει λίγο αουτ...

Στο 16΄φαουλ του Μίλο ο Μπουμπέκης απο κοντά θα πιάσει κεφαλιά λίγο αουτ ...

Στο 21΄σέντρα του Μπουμπέκη η μπάλα θα καταλήξει στον Μίλο που θα σουτάρει αλλά θα εξουδετερώσει ο Gurgenidze ...

Στο 26΄σουτ του Κοσκερίδη λίγο αουτ ...

Στο 41΄σέντρα του Γεωργιάδη ...αποδέκτης ο Μπουμπέκης που θα πλασάρει εύστοχα και θα ανοίξει το σκορ (1-0)...

Στο 44΄κόρνερ ...ο Μελίδης θα πιάσει την κεφαλιά οι αμυνόμενοι θα διώξουν πάνω στην γραμμή και ο Μπουμπέκης απο κοντά θα σουτάρει και γράψει το 2-0 !

Στο επόμενο λεπτό (45΄) ο Τσαρσιταλίδης ανατρέπεται απο τον Μπαϊρακτάρη και θα ευστοχήσει στο πέναλτι ο ίδιος (2-1) !

Στην επανάληψη οι Σιταγροί μπήκαν καλύτερα προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα ωστόσο στο 63΄έμειναν με παίκτη λιγότερο μιας και αποβλήθηκε στο 63΄ο Νίκος Ιωσηφίδης με απευθείας κόκκινη κάρτα...

Στο 70΄οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι αφού ο Μπουμπέκης ανατράπηκε απο τον Δεληγιώρογλου ...ωστόσο έχασαν το πέναλτι μιας και ο Gurgenidze απέκρουσε το πέναλτι του Μίλο!

Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε στο 79΄ο Κοσκερίδης με προβολή μετά απο πάσα του Μύγα !

Διαιτητής : Δηλγεράκης Α. (Μπουλης Α. - Μπαρούμας Κ.) 

Άρης Μικροχωρίου (Γιάννης Ιωαννίδης) : 
Αθανασιάδης , Βασιλειάδης , Μπαϊρακτάρης (87΄Παπαδόπουλος Π. ) , Πεντεζίδης , Ματσίνης - Μακρίδης ,Μίλο , Γεωργιάδης (77΄Μύγας) , Τσίτσος (60΄Καζάκης) , Κοσκερίδης , Μπουμπέκης , Μελίδης .


Δόξα Σιταγρών (Τάσος Λευκόπουλος) : 
Gurgenidze , Κολγκέκα , Ιωσηφίδης Χ. , Δεληγιώρογλου , Παρασκεϋαϊδης , Τρυφίδης Κ. (ημιχ. Θεοδωρίδης ---67΄λ.τ. Σάββαρος) ,Τσιχλακίδης , Τοσούνογλυ , Khalil , Τσαρσιταλίδης , Ιωσηφίδης Ν.


Στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Ευχαριστούμε θερμά 

την καλή φίλη 

Ελένη Ευστρατίδου 

για το φωτογραφικό υλικό.


Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...