ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 27ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 27η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 22/4 , το  πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 25 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 544 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Καλή Βρύση - Νέα Αμισσός 0-2 (photo : Ελένη Ευστρατίδου) 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα....σίγουρα κάθε αγωνιστική ''κρύβει'' τις δικές της συγκινήσεις στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων...εκεί όπου σε κορυφή και ουρά τα παντα είναι ρευστά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Στην κορυφη....η μάχη καλά κρατεί και κερδισμένη της αγωνιστικής δεν είναι άλλη απο την Δόξα Βώλακα που δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με το ευρύ σκορ 5-1 τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου και μετά την απώλεια βαθμών της Προσοτσάνης στο Λεκανοπέδιο ξέφυγε για πρώτη φορά φέτος στο +3 παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα στην μάχη του τίτλου!

Η Προσοτσάνη με την σειρά της δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου μένοντας στο ''μηδέν'' (0-0) και πλέον θα πρέπει τις επόμενες αγωνιστικές να υπερβάλλει εαυτόν για να διατηρήσει τα κεκτημένα...

Σπουδαίο διπλό και για τον τρίτο της παρέας...τον Ορφέα Χωριστής που έφυγε με την νίκη απο το ουδέτερο γήπεδο του Καλαμώνα (1-2) απέναντι στην Α.Ε. Καλαμπακίου και πλέον έχει μπει για τα καλά στην υπόθεση τίτλος αφού την ερχόμενη εβδομάδα υποδέχεται την Δόξα Βώλακα και σε περίπτωση νίκης πλησιάζει την κορυφή στον έναν βαθμό!!!!!!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια..σημαντική νίκη για την Πετρούσα με σκορ 2-1 επί του Καλαμώνα .....εύκολη επικράτηση για την Νέα Αμισσό στο Μενοίκιο επί της Καλής Βρύσης (0-2) ....''γκολ και θέαμα'' στην Αλιστράτη με τον τοπικό Μακεδονικό και τον Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου να μοιράζονται πολλά γκολ (4-4) και βαθμούς ενώ τέλος σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς οι Αμπελόκηποι επικράτησαν με σκορ 1-2 στην Φτελιά επί του Δοξάτου ....με τους ''νερατζούρι'' να χάνουν πέναλτι στην εκπνοή !!!!!!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες) :




Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 4ης αγωνιστικής! (Tετάρτη 15/5 , 17:00)

  Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται  σήμερα  Τετάρτη 15/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών τω...