ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 26ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία ...

 Με την 26η και εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίστηκε μετά την διακοπή των εορτών του Πάσχα ...το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 27 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 519 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Νέα Αμισσός - Προσοτσάνη 1-1 (photo : Ελένη Ευστρατίδου)

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα....είχαμε ''αλλαγή σκυτάλης'' στον βαθμολογικό πίνακα με την Δόξα Βώλακα να φεύγει με το ''διπλό'' απο την Αλιστράτη (0-3) και να εκμεταλλεύεται την απώλεια βαθμών της Προσοτσάνης (1-1 στο γήπεδο της Δόξας με την Νέα Αμισσό) ...ενώ πλέον στο ''κόλπο'' ξαναμπήκε και ο Ορφέας Χωριστής που είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Καλή Βρύση (5-0) και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς απο την κορυφή!

Νίκες ''επιβίωσης'' για Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου (1-3 μέσα στους Αμπελόκηπους) και Φιλίππους Δοξάτου (1-2 μέσα στον Άγιο Αθανάσιο) στην μάχη της παραμονής !

Συναρπαστικό ματς στην Καλλίφυτο όπου ο τοπικός Εθνικός Αστέρας ηττήθηκε με σκορ 3-5 απο την Α.Ε. Καλαμπακίου σε ένα ματς με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες που ''έβγαλαν'' ουκ ολίγα δύσκολα σουτ!

Τέλος σε ένα δυνατό τοπικό ντέρμπι Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου και Δόξα Πετρούσας ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (1-1) με τους γηπεδούχους να τελειώνουν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής των Καλαϊδόπουλου και Τανούσι!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε)  :







Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ''ταυτότητα'' της 4ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογίες

 Με την 4η αγωνιστική (την 2η στον 4ο όμιλο) συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης , το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μετα...