ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Μακεδονικός Αλιστράτης - Α.Ε. Καλής Βρύσης 2-0 : δίκαιη επικράτηση για τους ''πράσινους'' στο ''ντέρμπι των ουραγών''!

 Ο Μακεδονικός Αλιστράτης ήταν ο νικητής στο ''ντέρμπι της ουράς'' επικρατώντας με σκορ 2-0 επί της Α.Ε. Καλής Βρύσης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''πράσινοι'' έφθασαν τους 13 βαθμούς και πλέον μείωσαν την διαφορά απο την θέση των μπαράζ στους επτά βαθμούς ....έξι στροφές πριν το τέλος διατηρώντας τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχουν για να πετύχουν το ακατόρθωτο...ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κυανόλευκοι'' παρέμειναν στην τελευταία θέση έχοντας 11 ήττες σε ισάριθμες εξόδους!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ....οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα με καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Κοκοτσάκη και Υψηλό ωστόσο οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ με τον Λάμπρου αλλά ο Δεληγιώρογλου βρέθηκε σε ετοιμότητα ...

Στην επανάληψη η πίεση των ''πρασίνων'' καρποφόρησε στο 70΄όταν ο Κεραμυδάς άνοιξε το σκορ ...ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Υψηλός ''κλείδωσε'' το τρίποντο !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 



Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...