ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Φίλιπποι Δοξάτου 1-2 : πήραν το τοπικό ντέρμπι οι ''νερατζούρι'' και συνεχίζουν να ελπίζουν !

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τους Φιλίππους Δοξάτου (μετά απο τέσσερις αγωνιστικές) που επικράτησαν με σκορ 1-2 στον Αγιο Αθανάσιο επί του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου , στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Aγιος Αθανάσιος - Δοξάτο 1-2 (photo : doxatinanea/fb)

Έτσι οι ''νερατζούρι'' έφθασαν τους 21 βαθμούς και συνεχίζουν να ελπίζουν στην μάχη της παραμονής ενώ οι ''ερυθρόλευκοι'' παραμένουν σταθερά εντός της πρώτης εξάδας με 40 βαθμούς !


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...απο την αρχή της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο αυτό το ματς αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα ισοδυναμούσε με καταστροφή...και έτσι μόλις στο 8ο λεπτό ο Αποστολίδης έδωσε το προβάδισμα στους ''νερατζούρι'' (0-1) !

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και ισοφάρισαν τον αγώνα με τον Τουματζίδη Α. στο 28ο λεπτό (1-1) αλλά ο Ζάχαρης λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (44΄) έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους...

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται σωστά το προβάδισμα και να φθάνουν σε ένα πολύτιμο τρίποντο....

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς! (μετά απο 2 αγώνες)

 Είκοσι ένα (21) γκολ έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων , στον 1ο ...