ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου - Φίλιπποι Δοξάτου 1-1 : (Χ)ρυσός βαθμός για τους ''νερατζούρι'' !

(Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου και τους Φιλίππους Δοξάτου , με τις δύο ομάδες να ''μοιράζονται'' βαθμούς και γκολ (1-1) , στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι που πλέον παίζουν χωρίς βαθμολογικό άγχος αλλά για την ιστορία τους...έφθασαν τους 34 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''νερατζούρι'' πήραν έναν πολύτιμο βαθμό ...έφθασαν τους 18 βαθμούς και σιγά σιγά ''ροκανίζουν'' την διαφορά απο Καλλίφυτο και Νευροκόπι στην μάχη της παραμονής !


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ....οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 20΄ άνοιξαν το σκορ με τον Τανούσι με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου...

Στην επανάληψη η είσοδος των Γρηγοριάδη και Παντίκογλου έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους τις ανάσες που χρειαζόταν οι ''νερατζούρι'' οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό και έφθασαν στην ισοφάριση στο 57΄με το αυτογκολ του Πάππου ο οποίος άθελα του βρήκε την μπάλα που επέστρεφε απο το δοκάρι στο οποίο είχε καταλήξει το σουτ του Κυριαζάκη!

Στο 72΄οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα μιας και το πέναλτι του Πάνου απέκρουσε ο Καραγιαννίδης Κ. !

Τελικά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να είναι ευ(Χ)αριστημένες αμφότερες !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...