ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 1-0 : επιστροφή στις νίκες για τους ''ερυθρόλευκους'' !

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου που επικράτησε στο φινάλε με σκορ 1-0 επί του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έφθασαν τους 37 βαθμούς και βρίσκονται σταθερά μέσα στην πρώτη εξάδα ενώ απο την άλλη πλευρά οι Ακρίτες παρέμειναν στους 20 βαθμούς και την θέση των μπαράζ ..είδαν ωστόσο το Δοξάτο να πλησιάζει στους δύο βαθμούς ..


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθ'όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με Τουμαντζίδη Α. και Μπαμπασαλί ωστόσο αυτές δεν βρήκαν στόχο ....

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να βρίσκουν τελικά το γκολ στο 89΄με τον Παπαζώτο !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής! (Τετάρτη 15/5 , 17:00)

 Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Τετάρτης 15/5 το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών τ...