ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Δόξα Πετρούσας - Δόξα Βώλακα 0-0 : έδειξαν (Χ)αρακτήρα οι γηπεδούχοι...έ(Χ)ασαν την ευκαιρία να ξανά-ανέβουν στην κορυφή οι φιλοξενούμενοι ! (vid)

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε η ''μονομαχία'' μεταξύ Δόξας Πετρούσας και Δόξα Βώλακα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους 53 βαθμούς και έ(Χ)ασαν την ευκαιρία να ξανά-ανέβουν στην κορυφή αφού λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα Προσοτσάνη και Χωριστή έμειναν και αυτές στο μηδέν (0-0) ...με το θρίλερ του τίτλου να συνεχίζεται ...ενώ οι γηπεδούχοι παρά την μέτρια χρονιά που διανύουν απέδειξαν για ένα ακόμη παιχνίδι (κυρίως απέναντι στους ''μνηστήρες'' της κορυφής) ότι αγωνίστηκαν για την ιστορία τους!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι φιλοξενούμενοι είχαν καθ'όλη την διάρκεια της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα , έχασαν αρκετές ευκαιρίες και αγωνίστηκαν για περίπου 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νίκου Καρπιτσάρη στο 55΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα...

Στο πρώτο 20λεπτό ο Βώλακας ήταν κυριαρχικός χάνοντας ευκαιρίες με τον Στάϊκό (6΄και 11')  και Σίγγο (13΄) !

Σταδιακά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα έχοντας καλές στιγμές με τους Γάϊδα (22΄) , Ξενίδη (34΄ , 43΄) με το 0-0 να παραμένει ως σκορ ημιχρόνου...

Στην επανάληψη ο Βώλακας συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι  έχοντας δοκάρι στο 52΄με τον Καρπιτσάρη ωστόσο ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα λίγα λεπτά αργότερα (55΄) !

Στην συνέχεια η Πετρούσα εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα χάνοντας ευκαιρίες με τους Γάϊδα (74΄) και  Χατζησαββίδη (78΄) ενώ στο 80΄σε κόρνερ του Μιχαλάκη ο Τζάρτζαλος βγήκε στο 1ο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι !!!!

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μουζενίτοβ στο 88' όπου νικήθηκε σε τετ α τετ απο τον Χαραλαμπίδη , με το ''μηδέν'' να παραμένει ως το τέλος (0-0) !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) καθώς και τα στιγμιότυπα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου..




Ευχαριστούμε θερμά 
την καλή φίλη 
Ελένη Ευστρατίδου 
για το φωτογραφικό υλικό .

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου - ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού 1-1 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! (vid)

  (Χ)ωρίς νικητή έληξε η μονομαχία ανάμεσα στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού οι οποίοι αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στη...