ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Eθνικός Αστ. Καλλιφύτου - Ορφέας Χωριστής 4-1 : σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους!

 Μεγάλο ματς παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Καλλιφύτου.

Το ματς ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό Αστέρα και τον Ορφέα Χωριστής είχε ξεχωριστή σημασία,τόσο για τους γηπεδούχους που ήθελαν να πάρουν βαθμολογική ανάσα,όσο και για τους φιλοξενούμενους που ήθελαν να συνεχίσουν την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Νικητές αναδείχθησαν οι γηπεδούχοι με το εντυπωσιακό σκορ 4-1 επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην μέχρι χθες καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα !

Στο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό,δυνατές μονομαχίες και αρκετό πάθος αλλά όχι κάποια σημαντική τελική στις δύο εστίες, με τις ομάδες να αλληλουεξωδετερώνονται.

Έτσι,οι παίκτες μίλησαν στην επανάληψη,και η ομάδα που άνοιξε το σκορ ήταν η Καλλίφυτος,οταν στο 53' ο φορμαρισμένος και πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Στράτος Παρουτσής, δεν αστόχησε απο κοντά μετα απο γύρισμα του Φουρουντζή.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού Αστέρα αλλά και τα δικά του , οταν στο 68΄ ο Σοφιανίδης με εξαιρετική κούρσα, τον τροφοδότησε και νίκησε για δεύτερη φορά τον εξουδετερωμένο Κιουμουρτζή.

Η Χωριστή έβγαλε αντίδραση και μείωσε στο 74' , οταν ο Δούμπλατζης στόπαρε και έστρωσε με το στήθος την μπάλα στον Μελισσίδη που με εναέριο σουτ κέρδισε από κοντά τον Τσαγγαλίδη.

Ο ξέφρενος ρυθμός στο παιχνίδι δεν κόπασε και την σκυτάλη πήρε και πάλι ο Παρουτσής οταν στο 69' ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση πέρασε και τον Κιουμουρτζή και ολοκλήρωσε το χατ τρικ .

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 71' ο Μαντάς,οταν μετά από κόρνερ του Παρουτσή σταμάτησε την μπάλα εντός περιοχής,και σκόραρε με ιδανικό πλασέ στο παραθυράκι της εστίας.

Ο Ορφέας δεν σταμάτησε την προσπάθεια,και απείλησε κυρίως με τους Δούμπλατζη,Κουμπρόγλου και Βουτσινά χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :


Επιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης 




Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2011-12 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...