ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Α.Ε. Αμπελοκήπων - Α.Ε. Καλαμπακίου 4-3 : απίστευτη ανατροπή με τέσσερα γκολ απο το 65' και έπειτα !

 Απίστευτο παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Κραχτίδη με την τοπική Α.Ε. Αμπελοκήπων να επικρατεί με το ''αγγλικο σκορ'' 4-3 επί της Α.Ε. Καλαμπακίου , στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Α.Ε. Αμπελοκήπων 

Έτσι οι γηπεδούχοι συνέχισαν την ανοδική τους πορεία στο πρωτάθλημα (μετά και την πρόκριση μεσοβδομαδα στα ημιτελικά του κυπέλλου) και έφθασαν τους 32 βαθμούς ....και απο κει που πάλευαν να ξεφύγουν απο την ουρά...τώρα ''χτυπάνε'' την πόρτα της τετράδας !

Απο την άλλη πλευρά το Καλαμπάκι παρέμεινε στους 34 βαθμούς και υποχώρησε στην 5η θέση μετά την νίκη της Νέας Αμισσού!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα....και με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στην Καλή Βρύση....το Καλαμπάκι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήδη στο ημίωρο το σκορ ήταν στο 0-2 χάρη σε δύο τέρματα των Καπτέλι (17΄) και Χιντζίδη (30΄) ...αποτέλεσμα το οποίο και ήταν ημιχρόνου!
Α.Ε. Καλαμπακίου

Πηγαίνοντας οι ομάδες στα αποδυτήρια ....κανένας δεν θα φανταζόταν την τροπή του δευτέρου ημιχρόνου....

Αρχικά ο Ντίνος Τεγξίζογλου πέρασε σταδιακά στο παιχνίδι παίκτες - βαρόμετρα (Μίτρε , Κυσσίδης Α΄, Τέλο , Καραγκιοζίδης , Παπαδόπουλος) και απο το 65΄και μετά πέτυχε μια επική ανατροπή !
Στο 65΄ο φορμαρισμένος Θανάσης Κυσσίδης μείωσε το σκορ και έδειξε τον δρόμο της ανατροπής για να έρθει λίγα λεπτά (70΄) αργότερα ο Μουρατίδης (τρίτο γκολ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές) να φέρει το ματς στα ίσα (2-2) !

Στο 85΄ο Τέλο (μετά το γκολ-πρόκριση στα ημιτελικά) ανέτρεψε το σκορ (3-2) για να έρθει ο Θανάσης Κυσσίδης (τρίτο γκολ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές) να ανεβάσει το σκορ στο 4-2 !!!!

Το Καλαμπάκι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Ισάκου (4-3) ...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πανω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :





Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...