ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Αξιέπαινη ενέργεια απο τους φίλους Σάββα Μαυρομελίδη & Λάζαρο Μουρατίδη προς το Ορφανοτροφείο Δράμας!

 Απο τις πιο σημαντικές στιγμές του αθλητισμού ή γενικά του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου , είναι όταν μια φιλία δύο παιδιών ...του Σάββα Μαυρομελίδη και του Λάζαρου Μουρατίδη ....μετατρέπεται σε κοινωνική προσφορά και μάλιστα προς μια ιδιαίτερη κατάσταση όπως αυτή του Ορφανοτροφείου Δράμας!

Το πρωϊ της Τετάρτης 22/2 λοιπόν οι δύο φίλοι που διοργάνωσαν και το πρόσφατο φιλανθρωπικό παιχνίδι με τους φίλους τους...δώρισαν ένα κλιματιστικό στο Ορφανοτροφείο Δράμας (απο τα έσοδα του αγωνα) για κάλυψη των αναγκών σε νεότευκτη αίθουσα μέσα σε κλίμα συγκίνησης παρουσία της προέδρου του Ιδρύματος κ. Τζαμπαζλή!

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε αυτά τα δύο παιδιά γιατί προβάλλουν και αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο , το αθλητικό ιδεώδες ....συνοδεύομενο απο κοινωνική προσφορά προς τον συνάνθρωπο!

Respect παλληκάρια !

Υ.Γ. θα ακολουθήσει ....ρεβάνς με νέα μονομαχία ανάμεσα στους δύο φίλους !

Παρακάτω διαβάστε και την ευχαριστήρια επιστολή του Ορφανοτροφείου Δράμας προς τον Σάββα και τον Λάζαρο !Αστέρας Κουδουνίων : ανανέωση συνεργασίας για ''4''!

 Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η στελέχωση του ρόστερ στον Αστέρα Κουδουνίων με τους ''ερυθρόλευκους'' να ανακοινώνουν το μ...