ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Φίλιπποι Δοξάτου - Μακεδονικός Αλιστράτης 3-2 : ''ακατάλληλο'' ....για καρδιακούς!

 Πρώτη φετινή εντός έδρας επιτυχία για τους Φίλιππους Δοξάτου που επικράτησαν σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με σκορ 3-2 επί του Μακεδονικού Αλιστράτης , στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Φίλιπποι Δοξάτου

Έτσι οι ''νερατζούρι'' με αυτή την νίκη (μετά απο τέσσερις σερί ήττες) έφθασαν τους 13 βαθμούς και πλησίασαν την Καλλίφυτο (που είναι πάνω απο την διακεκαυμένη ζώνη) στον έναν βαθμό ενώ απο την άλλη πλευρά ο Μακεδονικός παρέμεινε στην προ-τελευταία θέση με 3 βαθμούς...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο ...με τον Ηλία  Κωσταντινίδη στην μοναδική σχετικά φάση να ανοίγει το σκορ στο 33' (1-0)....

Μακεδονικός Αλιστράτης 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν...ανέβασαν γραμμές με αποτέλεσμα να ανατρέψουν το σκορ μέσα σε ένα δεκάλεπτο (57΄Κοκοτσάκης , 66΄Μυλωνάς) !!!

Ωστόσο σε εκείνο το σημείο..(66΄) σαν να μην έφθανε η ανατροπή ήρθε και η αποβολή του Βιράνη στο 66' για κτύπημα εκτός φάσης για να δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα!

Αντίθετα όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα έστω και με παίκτη λιγότερο να γυρίσουν το παιχνίδι μέσα σε ένα πεντάλεπτο!

Εν αρχή με τον Ζάχαρη να ευστοχεί απο την ''άσπρη βούλα'' και εν συνεχεία με τον Κυριαζάκη στο 80΄ να δίνει ένα υπερ-πολύτιμο τρίποντο στους ''νερατζούρι'' !!!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής! (Κυριακή 31/3 , 16:00)

 Με την 29η αγωνιστική συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 31/3 (στις 16:00) το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε το...