ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου - Φίλιπποι Δοξάτου 3-0 : πήρε το ματς ''ζωής και θανάτου'' ...και επέστρεψε στις νίκες μετά απο 60 ημέρες !

 Ματς ''ζωής και θανάτου'' στην Καλλιφύτο, με τους γηπεδούχους μετά από αρκετά σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα να κάνουν το καθήκον τους και να βάζουν στο σακούλι ένα πολύτιμο τρίποντο στην μάχη της παραμονής νικώντας με σκορ 3-0 τους Φίλιππους Δοξάτου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας...

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση,μιας και τηρήθηκε ενος λεπτού σιγή, εις μνήμην του πατέρα του αρχηγού της Καλλιφύτου σήμερα Νώντα Νεοφυτίδη,ο οποίος πριν την έναρξη άφησε ένα μπουκέτο λουλούδια στην θέση από την οποία συνήθιζε να παρακολουθεί τα παιχνίδια ο αγαπημένος πατέρας του .

Το τελικό διαμορφώθηκε πολύ πιο δύσκολα από οτι φαίνεται,μιας και η πάντα ανταγωνιστική ομάδα του Δοξάτου έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ ,με την πιο κλασσική αυτή του Φουρουντζή, ο οποίος μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή,αλλά νικήθηκε από τον Καραγιαννίδη και στην επαναφορά οι αμυντικοί του Δοξάτου πρόλαβαν τον επερχόμενο Παρουτσή και έδιωξαν τον κίνδυνο.

Έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Καλλιφύτου ήταν αυτή που έψαχνε το γκολ και πάλι ,και η αποβολή του Κυριαζάκη στο 47΄ για εξύβριση στον διαιτητή ,έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για τους γηπεδούχους ,που προηγήθηκαν με τον κεραυνό του Ουρσούζη στο 75΄ που ξεγέλασε τον Καραγιαννίδη.

Το 2-0 διαμορφώθηκε όταν σε χέρι του Μωυσιάδη στο 78' ο διαιτητής έδειξε την αισχάτη των ποινών,με τον Παρουτσή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικά τον Καραγιαννίδη,παρά την προσπάθεια του υψηλόσωμου πορτιέρο.

Η Καλλίφυτος δεν έριξε την απόδοση της ,το Δοξάτο κυνήγησε το γκολ και έτσι το παιχνίδι έγινε πιο ανοικτό,πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Παρουτσής,και στο 85΄ σε φάση αντεπίθεσης πέρασε τον Καραγιαννίδη και από πλάγια θέση και προ κενής εστίας έγραψε το τελικό σκορ με το 2ο δικό του τέρμα...

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...