ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 16ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία !

 Με την 16η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος όπου σημειώθηκαν 20 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 324 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα ...η Προσοτσάνη νικώντας 2-0 τον Ξηροπόταμο...αύξησε την διαφορά στο +3 απο την δεύτερη πλέον Χωριστή που υποχρέωσε τον Άγιο Αθανάσιο (2-0) στην πρώτη του ήττα μετά απο έξι σερί αγώνες χωρίς ήττα !

Στο αποτέλεσμα που έκανε ''αίσθηση'' ....η ''ψυχωμένη'' Καλή Βρύση ...''έστησε μπλόκο'' στο Μενοίκιο απέναντι στην Δόξα Βώλακα με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 !!!

Σημαντικές νίκες για Καλαμπάκι (2-1 το Νευροκόπι) και Νέα Αμισσό (2-1 τον Καλαμώνα) στο γκρούπ των πρωτοπόρων!

Η Α.Ε. Αμπελοκήπων συνέχισε την ανοδική της πορεία και αφού νίκησε τον Εθνικό Αστ. Καλλιφύτου (2-1) πλέον ανέβηκε στην πρώτη επτάδα!

Τέλος ..σε ένα ματς , ''ακατάλληλο για καρδιακούς'' και με συνεχείς ανατροπές το Δοξάτο πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη απέναντι στον Μακεδονικό Αλιστράτης (3-2) και πλέον πλησίασε την θέση που οδηγεί στην σωτηρία ....στον έναν βαθμό!!!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :




Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς!

 Επτά γκολ (7) σημειώθηκαν στην 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έτσι φθάσαμε στα 28 τέρματα απο τ...