Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 9ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

  Με την 9η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 10 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 153 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Αετός Βαθυτόπου 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα ...ο Άρης Φωτολίβους χρειάστηκε να φθάσει το τελευταίο δεκάλεπτο για να ανατρέψει το σκορ απέναντι στον μαχητικό Άρη Αμπελακίων τον οποίο και νίκησε με σκορ 1-2 και έτσι ξέφυγε στο +5  απο τους Σιταγρούς και Γραμμένη που έ(Χ)ασαν έδαφος μένοντας στο ισόπαλο σκορ 1-1...

(Χ)ορταστική ισοπαλία ....μέσα στην λάσπη για Δόξα Δράμας Β΄και Δόξα Κάτω Βροντού (2-2) ενώ ο Αετός Βαθυτόπου πέτυχε σπουδαίο διπλό μέσα στον Μυλοπόταμο (0-1) !!!!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :Β' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 10ης αγωνιστικής ! (Κυριακή 10/12 , 15:00)

  Με την 10η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 10/12 (15:00)  το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) σ...