ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 8ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 8η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 19 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 167 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου !

Μετά τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής πλέον η κορυφή ...πήρε φωτιά αφού η Νέα Αμισσός πλησίασε στο πόντο ενώ και στην ουρά η κατάσταση αρχίζει και περιπλέκεται!

Αναλυτικά :

Στην κορυφή της βαθμολογία συνεχίζει να βρίσκεται η Προσοτσάνη αλλά πλέον με διαφορά στήθους απο την Νέα Αμισσό μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα ....

Οι περυσινοί πρωταθλητές έμειναν στο 1-1 με αντίπαλο τον ψυχωμένο Μακεδονικό Αλιστράτης και έτσι είδαν την Νέα Αμισσό να πλησιάζει στον πόντο...και τον Βώλακα στους τρείς!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τόπι στο 36ο λεπτό , είχαν δύο δοκάρια αλλά δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και έτσι ο Μακεδονικός βρήκε το γκολ στο 79΄με τον Πολυζώνη και πανηγύρισε ένα πολύτιμο βαθμό !

Η Προσοτσάνη μάλιστα τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε στο 83΄ο Παγώνης.


Η Νέα Αμισσός συνέχισε την εκπληκτική της πορεία αφού πέρασε και απο την πέμπτη της έξοδο με νίκη (5/5 εκτός έδρας) στην Καλλίφυτο με σκορ 1-2 επί του τοπικού Εθνικού Αστέρα και έτσι μείωσε την διαφορά απο την κορυφή στον έναν βαθμό!!!

Οι ''κιτρινόμαυροι'' προηγήθηκαν με  Βασιλειάδη (23') και Παπακωσταντίνου (58΄) αλλά η Καλλίφυτος μείωσε με τον Μιχάλη Ασλανίδη στο 70΄...



Η Δόξα Βώλακα σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη με σκορ 1-0 επί των Φιλίππων Δοξάτου χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Σίγγος ο οποίος έφθασε τα έξι (6) προσωπικά τέρματα και έτσι ανέβηκε μόνη τρίτη στην βαθμολογία...με ένα τρίποντο λιγότερο απο την κορυφή , αλλά ακολουθεί το προγραμματισμένο ρεπό...



Στην Χωριστή , ο τοπικός Ορφέας και ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (2-2) με τους γηπεδούχους να (χ)άνουν έδαφος στην μάχη της κορυφής ενώ οι Ακρίτες κατέκτησαν έναν πολύτιμο βαθμό και πιστοποίησαν την αγωνιστική τους άνοδο...

Ο Ακρίτας προηγήθηκε στο 40΄με τον Μπάτζιο ...οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ με δύο γρήγορα γκολ (50΄Μανωλεσάκης , 57΄Αραμπατζής) ...ωστόσο στο 87΄ο Κεσόπουλος έφερε το ματς στα ίσα !



Πρώτη νίκη για τον Άρη Καλαμώνα στο ντεμπούτο του Χρήστου Κιοσέ στον πάγκο των ''κιτρινόμαυρων'' με σκορ 2-0 επί του Αγίου Αθανασίου χάρη σε τέρματα των Καγιάογλου (36΄) και Κοπαράνη (80΄) με τους γηπεδούχους να ''χαμογελούν'' μετά απο τέσσερις αγωνιστικές!



Σημαντικό ''διπλό'' και για τους Αμπελόκηπους που επικράτησαν με σκορ 0-2 μέσα στον Ξηροπόταμο επί του τοπικού Μέγα χάρη σε δύο τέρματα μέσα σε τρία λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου (41΄Δαφνάκης , 42΄Τρελόπουλος) 


Τέλος στην Πετρούσα , η τοπική Δόξα με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και με παίκτες κυρίως που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα ...νίκησε με σκορ 4-1 την Α.Ε. Καλής Βρύσης στο τοπικό ντέρμπι χάρη σε τέρματα των Δροσίδη (29΄, 52΄) , Αντωνιάδη (80΄) και Κυριακίδη (84΄) ...με τους φιλοξενούμενους που παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια αλλά με σύνθεση ανάγκης (έλειπαν Λάμπρου , Κωσταντινίδης και Βουγιουκλής) να μειώνουν προσωρινά στο 75΄με τον Χρήστο Δάφτσιο...


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς με την πολύτιμη συμβολή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :





Το ''αντίο'' του Γιάννη Κεφαλαδέλη στον Ορφέα Χωριστής!

 Το δικό του ξεχωριστό ''αντίο'' μέσω της ''Ο'' είπε ο προπονητής Γιάννης Κεφαλαδέλης ο οποίος μέχρι πρότινο...