ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ηρακλής Μυλοποτάμου - Άρης Αμπελακίων 2-1 : δύσκολο τρίποντο για τον ''Γηραιό''...τον έφερε στην 2η θέση! (vid)

 Σημαντική νίκη για τον Ηρακλή Μυλοποτάμου που επικράτησε με σκορ 2-1 επί του μαχητικού Άρη Αμπελακίων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Ηρακλής Μυλοποτάμου 

Έτσι οι γηπεδούχοι μετά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους ανέβηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς (τρείς λιγότερους απο τον πρωτοπόρο Άρη Φωτολίβους) ενώ οι ''κιτρινόμαυροι'' λίγο έλειψε να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ο Ηρακλής Μυλοποτάμου χρησιμοποιώντας αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση του κατάφερε και ''ξεκλείδωσε'' την δύσκολη νίκη στο τελευταίο 20λεπτο με δύο προσωπικά τέρματα του Γιώργου Παρασκεύα ενώ προηγουμένως οι ανταγωνιστικοί φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον Σιαμίδη αλλά κυρίως με το χαμένο πέναλτι του Μελικίδη στο 30ο λεπτό ..με την μπάλα να φεύγει αουτ....ωστόσο μείωσαν στο τελικό σκορ 2-1 με τον Βασιλειάδη στο 82ο λεπτό!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) ενώ ακολούθως δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου :








Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...