ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Πανδραμαϊκός – Καμπανιακός 0-2: ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι πήραν το ντέρμπι κορυφής! (vid)

Κερδισμένη της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο ήταν η ομάδα του Καμπανιακού κερδίζοντας εκτός έδρας 2-0 έναν από τους βασικούς αντιπάλους της στη μάχη του πρωταθλήματος τον Πανδραμαϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν καθόλου και πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 61’ και το 84’ έφτασαν δίκαια στους τρεις βαθμούς ανεβαίνοντας στους 16 στην κορυφή της βαθμολογίας.

 Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ δύσκολες συνθήκες στο β' μέρος υπό καταρρακτώδη βροχή.


Τα γκολ του αγώνα

Στο 61’ ωραία σέντρα από δεξιά του Παύλου Καθάριου και ο Νίκος Καθάριος με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι θα νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανδραμαϊκού και θα κάνει το 0-1. 

Σε αυτή την φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον Αχαλινόπουλο.


Στο 84’ πολύ καλή ατομική προσπάθεια του Ιγνατίδη σουτ στην απέναντι γωνία από πλάγια δοκάρι και γκολ το 0-2.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Πέτρος Στοϊλας):

Σοϊλεμετζόγλου, Μεντής, Ιγνατίου(79’ Τάντιτς), Βασίλιεβτς, Μαχαίρας(46’ Άντριτς), Μπάμπουρας(74’ Αναστασιάδης), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπερούκας, Κουκόλης(86’ λ. τ. Πινδώνης), Παυλίδης.

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Ηλίας Σαπάνης):

Γιακουμής, Καθάριος Παύλος, Βοσκόπουλος, Ταϊρης, Ιγνατίδης(88’Ξανθόπουλος),Καράμπελας, Προσκυνητόπουλος, Καθάριος Νίκος(79’ Ρακαβίνας), Κεχαγιάς, Μανιός, Μπουτζίκος.


* Δείτε στο παρακάτω video τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης καθώς και τις δηλώσεις των προπονητών , μέσα απο την Σταρ Β.Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



A' EΠΣ Δράμας : η πολυτιμότερη ενδεκάδα της 26ης αγωνιστικής !

    Με την 26η αγωνιστική  oλοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας....και όπως κάθε εβδομάδα  (έστω και καθυστερημένα ...