ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Αλεξανδρούπολη - Πανδραμαϊκός 0-1 : ''επαγγελματική'' νίκη για τους Δραμινούς ...που μείωσαν στο -4 απο την κορυφή!

 Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τον Πανδραμαϊκό που έφυγε με το ''διπλό'' απο την Αλεξανδρούπολη απέναντι στην τοπική ομάδα με σκορ 0-1 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία !

Έτσι η δραμινή ομάδα εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια βαθμών του Καμπανιακού (εντός 0-0 με την Καβάλα) και μείωσε την διαφορά απο την κορυφή και τους Θεσσαλονικείς στους -4 βαθμούς έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα ματς που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας , οι φιλοξενούμενοι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι , είχε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τον Βασιλίεβιτς αλλά και τον Τάντιτς , ωστόσο ο Γιώργος Παυλίδης ήταν αυτός που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στο 57ο λεπτό....

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC ( Παύλος Καρατίδης):
 Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης (78′ Μωραΐτης), Ράλλης, Παπαγεωργίου, Πουλουκτσής, Μουρατίδης, Ευθυμιάδης (84′ Σωτηράκης), Ντέμπροβα (70′ Δορουγιδένης), Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης.


Πανδραμαϊκός (Πέτρος Στοΐλας): 
Σοϊλεμέζογλου, Μεντής, Τάσιος (81′ Άντριτς), Μπάμπουρας, Βασίλιεβιτς, Τάντιτς (46′ Μαχαίρας), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπερούκας, Κουκόλης, Παυλίδης (90′ Πινδώνης).

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...