ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Φίλιπποι Δοξάτου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-2 : σκαρφάλωσαν στην 2η θέση οι ''κιτρινόμαυροι''!

 Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Νέα Αμισσό - η 2η συνεχόμενη- που επικράτησε των αξιόμαχων Φιλίππων Δοξάτου με σκορ 1-2 και ενώ απο το 60΄αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φερσιζίδη με 2η κίτρινη κάρτα.

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' σκαρφάλωσαν στους εννεά βαθμούς και την δεύτερη θέση ...ενώ απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 4 βαθμούς...

Οι ''κιτρινόμαυροι'' μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα προηγούμενοι με σκορ 0-2 στο πρώτο 20λεπτο χάρη σε τέρματα των Σιλλού (12΄) και Τσιμισκίδη (17΄) ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το Δοξάτο μείωσε με τον Καρατζόγλου απο τα 11 μέτρα (1-2)..

Στην επανάληψη οι Φίλιπποι βγήκαν μπροστά για να φέρουν το ματς στα ίσα με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις ...ωστόσο το 1-2 έμελλε να είναι το τελικό σκορ ..

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αγωνιστικής με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθεί και το video με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 



* ευχαριστούμε θερμά την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου για το φωτογραφικό υλικό!