ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Δόξα Δράμας - Καβάλα 1-1 : έπεσε πάνω στον Σταθάκη και έμεινε στο ''Χ'' ! (VID)

 Μετά από πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο η Δόξα Δράμας παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην φιλοξενούμενη Καβάλα στο γειτονικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής.

Η δραμινή ομάδα στάθηκε καλά στο γήπεδο και προηγήθηκε μόλις στο 7’ με το Γιάννη Περσίδη έχοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι όπου στα πρώτα δευτερόλεπτα η κεφαλιά του Πιρές σταμάτησε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η Καβάλα ισοφάρισε ακριβώς στο ημίωρο με τον Καζαντζίδη.
Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από την καταρρακτώδη βροχή που δυσκόλεψε πάρα πολύ τις προσπάθειες των παικτών μας αλλά και των αντιπάλων.
Η Δόξα Δράμας στάθηκε πολύ καλά αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις καλές ευκαιρίες για γκολ που είχε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.
Το διάστημα αυτό σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα μας Μιχάλη Ηλιάδη ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι πάνω σε φορείο και έχει τις ευχές όλων για να ξεπεράσει τον τραυματισμό.

''Λεπτό προς λεπτό''
30'' σέντρα του Θεοδοσιάδη κεφαλιά του Κόντου εξ επαφής διώχνει ο Σταθάκης στα πρώτα δευτερόλεπτα..

7'...1-0 : λάθος μεταβίβαση του Σταθάκη ...η μπάλα καταλήγει στον Περσίδη ο οποίος παίρνει βήματα στον αγωνιστικό χώρο ,μπαίνει στην περιοχή και ανοίγει το σκορ!

17΄ κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου μετά απο μεταβίβαση του Κόντου για μια ακόμη φορά ο Σταθάκης θα διώξει...

18΄ μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα όταν σε λανθασμένη έξοδο του Ηλιάδη απο κοντά ο Σαλπιγγίδης θα την στείλει στο δοκάρι...
30' ... 1-1 : ισοφάριση για την Καβάλα με ασύλληπτο σουτ απο το ημικύκλιο για τον Καζαντζίδη θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ηλιάδη!

46΄κεφαλιά Φραγκούλη απο κοντά σε ετοιμότητα ο Σταθάκης θα απομακρύνει..

53΄σέντρα του Ντόση απο αριστερά θα βρεί τον Πιρές με υπερένταση θα διώξει και πάλι ο Σταθάκης ..

63΄σε μια διεκδίκηση της μπάλας τραυματίζεται ο Ηλιάδης και αποχωρεί με το φορείο...

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φιλιππίδης (Εβρου) / Νούσιας (Έβρου) – Διονίδης (Θράκης)

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Ηλιάδης (63′ λ. τ. Μπεζυρτζής), Θεοδοσιάδης, Ντόσης (78′ Κυριακίδης Σ.), Φραγγούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Περσίδης (63′ Πιτσόλης) Κόντος (78′ Χατζηδημητρίου), Παπαδόπουλος, Μπλιός, Πιρές.


ΚΑΒΑΛΑ (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης (59′ Κατσέτης), Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Βαφειάδης, Ιορδανίδης (73′ Γερογιάννης), Σαλπιγγίδης (90+Παπαδόπουλος), Μπαρέττας (59′ Καρακώστας), Ρουμπιές


Δείτε στιγμιότυπα της αναμέτρησης μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.


Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 4ο) : η βαθμολογία σε 1ο και 2ο γύρο!

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο τρίτο (4ο) μέρος θα ασχοληθούμε με...