ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας - Δόξα Δράμας 0-1 : ξεκίνησε το πρωτάθλημα με το ''δεξί'' ...απο την ''άσπρη βούλα''! (video)

 Με το δεξί ξεκίνησε η Δόξα Δράμας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα κερδίζοντας μέσα στη Νέα Μηχανιώνα τον τοπικό Ποσειδώνα με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ΄΄Μαυραετοί΄΄ περιορίστηκαν σε ρόλο αμυνόμενου ενώ στο δεύτερο ισορρόπησαν το παιχνίδι και έγιναν πιο δημιουργικοί επιθετικά.

Ο Αλέξης Κόντος ήταν αυτός που αξιοποίησε την καλύτερη ευκαιρία καθώς ευστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 65 το οποίο χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα μας.

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Δημέρας / Μπουρονίκος - Κοτούμπας (Λάρισας)

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Καλλίδης (70' Ταουσάνης), Τραχανάς, Λαγότζος, Δεληζάνος, Τεμέρτζόγλου (87' Κανέλης), Προύντσης, Ξιφιλίνος (59' Κωστίκος), Αλτιντζής, Ξανθόπουλος (87'Κίτμαν), Γκέσιος.

ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Ντόσης, Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιός, Πιτσόλης (54' Περσίδης), Πιρές, Κόντος (82' Ρούτσης), Παπαδόπουλος (87' Χατζηδημητρίου).


* Παρακάτω δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης και τις δηλώσεις προπονητών μέσα απο το ORASI TV του καλού φίλου Άγγελου Χάνου.








Το ''αντίο'' του Γιάννη Κεφαλαδέλη στον Ορφέα Χωριστής!

 Το δικό του ξεχωριστό ''αντίο'' μέσω της ''Ο'' είπε ο προπονητής Γιάννης Κεφαλαδέλης ο οποίος μέχρι πρότινο...