ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

CHAMPIONS LEAGUE : «Τελικός» για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ίντερ...θέλουν να συνεχίσουν το σερί Νάπολι και Μπριζ!

 Η κρίσιμη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ στη Βαρκελώνη ξεχωρίζει από τα αποψινά παιχνίδια καθώς ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Η Μπαρτσελόνα έχει νικήσει και στους πέντε εντός έδρας αγώνες της με την Ίντερ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

Βέβαια, εκτός από την Ίντερ, οι Καταλανοί θα έχουν σίγουρα στο... μυαλό τους και το πρώτο clasico της σεζόν, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (16/10).

Η ομάδα του Τσάβι είναι σε δύσκολη θέση έχοντας δύο ήττες στα πρώτα τρία παιχνίδια και έτσι η σημερινή κόντρα με την Ίντερ έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» για τους «μπλαουγκράνα», όπως παραδέχθηκε και ο Ισπανός προπονητής. 

«Για μας το παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός και για αυτό θα δώσουμε τη ζωή μας για να μείνουμε μέσα στη μάχη της πρόκρισης. Σίγουρα δεν είναι ωραίο που έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση αλλά έχουμε την ποιότητα για να τα πάμε καλά και να βγούμε έξω από αυτήν. Ποντάρουμε πολλά στην ώθηση που θα μας δώσει το κοινό του "Καμπ Νου", που θα πρέπει να είναι ένα ηφαίστειο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για... εκδίκηση μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στο Μεάτσα» είπε ο Τσάβι.

«Γνωρίζαμε πριν από το πρώτο παιχνίδι ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία και την εκμεταλλευτήκαμε. Ξέρουμε ότι μας περιμένει μια ακόμα σπουδαία αναμέτρηση. Την ημέρα της κλήρωσης γνωρίζαμε ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό για να προκριθούμε. Θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά είμαστε η Ίντερ και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, αν και είμαστε συνειδητοποιημένοι πόσο δύσκολο θα είναι το έργο μας» ανέφερε, από την πλευρά του, ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

Η Νάπολι εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τόσο εντός όσο και εκτός Ιταλίας. Την περασμένη εβδομάδα έμεινε πίσω στο σκορ για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων στο Άμστερνταμ, αλλά η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι αντέδρασε γεμάτη θάρρος, όρεξη και δύναμη, σκοράροντας έξι φορές χωρίς να δεχθεί άλλη «απάντηση» από τον Άγιαξ. Με αυτόν τον τρόπο πέτυχε το σχεδόν αδύνατο, επισκιάζοντας τη «διάλυση» (4-1) της Λίβερπουλ την 1η αγωνιστική. Με 13 γκολ ήδη, η Νάπολι έχει στο στόχαστρό της το ρεκόρ των 25 γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των ομίλων της σεζόν 2017-18. 

Η νίκη στο Άμστερνταμ ανέβασε το αήττητο σερί της Νάπολι σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν (9 νίκες, 2 ισοπαλίες), το οποίο χθες εκτός έδρας εναντίον της Κρεμονέζε (1-4) επεκτάθηκε στους 12.

Η Μπριζ είναι, επίσης, μια από τις ομάδες που ξεχωρίζουν φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια των ομίλων. Οι Βέλγοι, βέβαια, δεν έχουν νικήσει ακόμη σε τέσσερα παιχνίδια στη Μαδρίτη (τρεις ήττες από την Ατλέτικο και μια ισοπαλία από τη Ρεάλ Μαδρίτης), παρά το γεγονός ότι σημείωσαν επτά γκολ σε αυτές τις προηγούμενες επισκέψεις στην ισπανική πρωτεύουσα. Απόψε θέλουν να... σπάσουν την κακή παράδοση στην κόντρα τους με τους «ροχιμπλάνκος». 

Η Μπάγερν έχει επισκεφθεί το Πλζεν δύο φορές στο παρελθόν και νίκησε 1-0 και στις δύο περιπτώσεις: στο Κύπελλο Κυπελλούχων τη σεζόν 1971-72 και στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την περίοδο 2013-14.
 
Το αποψινό πρόγραμμα της 4η; αγωνιστικής των ομίλων: 
19.45 Νάπολι - Άγιαξ COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
19.45 Ατλέτικο Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ COSMOTE SPORT 3HD
22.00 Ρέιντζερς - Λίβερπουλ COSMOTE SPORT 2HD
22.00 Μπαρτσελόνα - Ίντερ COSMOTE SPORT 3HD
22.00 Τότεναμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης COSMOTE SPORT 5HD
22.00 Λεβερκούζεν - Πόρτο COSMOTE SPORT 7HD
22.00 Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μαρσέιγ COSMOTE SPORT 8HD
22.00 Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν Μονάχου COSMOTE SPORT 9HD

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...