ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Champions League : τα βλέμματα σε Ντόρντμουντ , Μιλάνο και Παρίσι !

 Αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία την Τρίτη 11/10 να είναι συναρπαστικά.



Αναλυτικά :

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα 

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δίνει και πάλι… παράσταση, αυτή τη φορά όμως στο Παρίσι και θέλει να κατεβάσει ξανά ρολά απέναντι στα αστέρια της Παρί, για να διατηρήσει την ομάδα του στην πρώτη θέση αφού έχουν αμφότερες 7 βαθμούς.

 Στο προηγούμενο παιχνίδι, η Μπενφίκα ήταν ανταγωνιστική και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη με τις ευκαιρίες που έχασε στο πρώτο ημίχρονο, με τους Παριζιάνους να ανεβάζουν ρυθμούς στο δεύτερο και τον Έλληνα γκολκίπερ να… κρατά όρθια την ομάδα του. 

Προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Ρενς, η Παρί, θα αγωνιστεί με σοβαρές απουσίες, στο αποψινό παιχνίδι.

Νοκ άουτ ξανά ο Λιονέλ Μέσι που δεν έπαιξε ούτε στο πρωτάθλημα, όπως και ο Νούνο Μέντες. Στα «πιτς» παραμένουν ο βασικός στόπερ, Κιμπεμπέ και ο χρήσιμος χαφ, Ρενάτο Σάντσες.


Μίλαν-Τσέλσι

Μάχη γιγάντων στο Μιλάνο. 

Στο προηγούμενο παιχνίδι η Μίλαν φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών και ηττήθηκε 3-0 με την Τσέλσι να έχει ένα εύκολο βράδυ στο Λονδίνο. 

Στο πρωτάθλημα, οι “ροσονέρι” προέρχονται από το ντερμπι κόντρα στη Γιουβέντους, που όμως κέρδισε εύκολα 2-0.

 Η Τσέλσι από την άλλη πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση στο Στάμφορντ Μπριτζ, κόντρα στη Μίλαν, ενώ κέρδισε 3-0 τη Γουλβς για το πρωτάθλημα. 

Οι δύο ομάδες έχουν αμφότερες από 4 βαθμούς και αγωνίζονται απόψε με στόχο να ξεπεράσουν την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαχτάρ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι την Κοπεγχάγη. 

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, υποδέχεται τη Σεβίλλη, η οποία στο προηγούμενο παιχνίδι έζησε έναν εφιάλτη καθώς ηττήθηκε με το εμφατικό 1-4 εντός έδρας.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία της έβαλε δύσκολα την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας δύσκολα 2-1, με τις Σάλτσμπουργκ και Λειψία να “διασταυρώνουν τα ξίφη” τους με τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σέλτικ αντίστοιχα.  ταξιδεύουν

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης 11/10

19:45 Μακάμπι Χάιφα – Γιουβέντους
19:45 Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι
22:00 Σαχτάρ – Ρεάλ
22:00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ
22:00 Σέλτικ – Λειψία
22:00 Ντόρτμουντ – Σεβίλλη
22:00 Μίλαν – Τσέλσι
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα

Τετάρτη 12/10

19:45 Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπριζ
19:45 Νάπολι-Άγιαξ
22:00 Βικτόρια Πλζεν-Μπάγερν Μονάχου
22:00 Μπάγερ Λεβερκούζεν-Πόρτο
22:00 Μπαρτσελόνα-Ίντερ
22:00 Ρέιντζερς-Λίβερπουλ
22:00 Σπόρτινγκ-Μαρσέιγ
22:00 Τότεναμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...